România mondenă: 7 vedete obsedate de siluetă. Vezi ce sacrificii fac!

14 Mai 2012
În zilele noastre, imaginea este foarte importantă, iar vedetele ştiu cel mai bine acest lucru. Aspectul fizic este esenţial dacă vrei să te remarci în lumea showbiz-ului. De aceea, vedetele nu pot trăi fără diete, ore de sport, saloane de înfrumuseţare sau chirugie plastică. Obsesia lor pentru siluetă a devenit un mod de viaţă.

Anca Ţurcaşiu spune că e obsedată de greutate

Anca Ţurcaşiu are un fizic de invidiat. Însă, în spatele acestui corp perfect se ascund eforturi considerabile. Vedeta ţine un regim ovo-lacto-vegetarian de la vârsta de 20 de ani şi face mult sport. "În spatelele imaginii impecabile se ascunde o obsesie a mea vizavi de greutate. Mama a fost o persoană plinuţă, tata e şi el un tip corpolent, aşa că am încercat dintotdeauna să nu depăşesc un anumit număr de kilograme. În ultimii ani a fost din ce în ce mai greu şi, fără să apelez la un nutriţionist, nu aş fi reuşit", a spus Anca Ţurcaşiu, pentru revista VIVA.

Carmen Brumă, specialistă în diete

În urmă cu câţiva ani, Carmen Brumă avea 87 de kilograme, dar cu ajutorul sportului şi a dietelor a reuşit să ajungă la o formă de invidiat. "Alerg prin parc, mă duc pe stadion. Sunt o fire activă, iar acest lucru mă ajută să mă menţin în formă", povesteşte Carmen. Acum, prezentatoarea TV recunoaşte că nu ar mai putea trăi fără sport şi fără diete.

Minodora a slăbit cu ajutorul dietelor şi a sportului

Minodora nu a fost niciodată o femeie slabă, însă s-a luptat mereu cu kilogramele în plus. De şapte luni, artista munceşte din greu la sală ca să slăbească. Anul trecut, cântăreaţa avea 95 de kilograme. Acum are 76 şi vrea să mai dea jos încă 7 kilograme, iar apoi să-şi facă şi o operaţie de remodelare a bustului. Minodora face exerciţii de Step aerobic, TaeBo, Capoeira şi 3D Fitness. "Fac multe antrenamente cardio şi pentru tonifiere, de trei ori pe săptămână, iar pentru că vreau să slăbesc mai repede, fac exerciţii şi acasă, singură", a declarat Minodora.

Bianca, obsedată de silueta ei

În tinereţe, Bianca Drăguşanu a fost o femeie cu forme, iar acum a devenit obsedată de felul în care arată. Ea ţine mereu diete şi merge foarte des la sală. Mai mult, Bianca a spus că nu se consideră niciodată prea slabă. Astfel, în numai o lună, ea a dat jos zece kilograme, fără să-i pese că organismul ei ar putea avea de suferit. "Am ajuns de multe ori la spital, pe perfuzii, din cauză că mă înfometez", a recunoscut vedeta.

Elena de la Mandinga se cântăreşte în fiecare zi

Elena de la Mandinga recunoaşte că primul lucru pe care îl face dimineaţa când se trezeşte este urcatul pe cântar. "Am un cântar acasă şi mă sui pe el să văd câte kilograme am în funcţie de cât mănânc seara, cât de târziu, în fiecare zi fac asta. Cântarul e primul, apoi o cafea. Acum, am 49 de kilograme. Dar trebuie să recunosc că la început am încercat să mă înfometez, era o presiune asupra mea. Toată lumea îmi spunea că trebuie să slăbesc. M-am înfometat săptămâni la rând. Mă trezeam dimineaţa şi aveam ameţeli", a declarat solista.

Mihaela Borcea a fost mereu preocupată de siluetă

Mihaela Borcea este foarte atentă la aspecutul ei fizic şi are grijă să nu pună niciun kilogram în plus. Fosta soţie a lui Cristi Borcea recomandă tuturor persoanelor care au probleme cu greutatea să slăbească raţional şi în niciun caz să nu opteze pentru "topirea" kilogramelor într-un timp foarte scurt. "Cine vrea să slăbească să o facă pas cu pas, raţional. Eu am încercat de-a lungul vieţii tot feul de diete, dar am vazut că nu au efect asupra mea. Făceam şi sport, alergam câte 30 de minute in fiecare zi, doream cu ardoare să slăbesc, dar nu se putea", a spus Mihaela, mândră acum de dieta pe care o foloseşte de doi ani şi care o ajută să arate impecabil fără să se înfometeze.

Andreea Raicu are un stil de viaţă sănătos

Andreea Raicu nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Însă, vedeta Prima TV este vegetariană şi mereu preocupată să mănânce sănătos şi să facă mult sport. "Consum zilnic multe fructe şi legume crude. Acasă am întotdeauna boluri cu fructe şi legume tăiate bucăţele. Şi cum simt nevoia să ronţăi ceva, în loc să intru în sertarul tentaţiilor mănânc legume", a scris Andreea, pe site-ul ei.