România mondenă: 7 vedete dependente de diete. Vezi cum slăbesc!

23 Mai 2012
Atunci când eşti în lumina reflectoarelor trebuie să arăţi impecabil, iar vedetele ştiu acest lucru. De aceea, dietele au devenit o obişnuinţă pentru divele noastre. Fie că apelează la regimuri drastice, atunci când vor să slăbească cât mai repede, sau doar elimină alimentele grase, cert este că doamnele din lumea showbizului s-au obişnuit să numere caloriile din farfurie.

Ioana Ginghină slăbeşte cu ajutorul fructelor

Actriţa Ioana Ginghină slăbeşte mâncând doar fructe. De-a lungul timpului, Ioana a încercat mai multe diete care s-o ajute să scape de kilogramele nedorite. Acum, actiţa încearcă o cură doar cu fructe. Mai exact, timp de 3 zile, soţia lui Alexandru Papadopol va consuma câte două kilograme de fructe şi nimic altceva. "Cine vrea să ţină cu mine 3 zile de fructe? Doar 2 kilograme de fructe pe zi şi nu e voie mai mult de o banană", şi-a scris Ioana pe pagina ei de Facebook. 

Nicoleta Luciu a slăbit cu supe şi compot de mere

Nicoleta este faimoasă în România pentru faptul că a reuşit să slăbească 30 de kilograme la scurt timp după naşterea primului ei copil. Dieta pe care vedeta a urmat-o este simplă: apă plată, supă de pui cu legume şi compot de mere (fără zahăr). Timp de câteva luni, Nicoleta nu a mâncat nimic altceva şi a exclus sarea. Mai mult, vedeta foloseşte în timpul curelor de slăbire şi batoanele fibrobar (maximum 2 pe zi). 

Carmen Brumă a slăbit 30 de kilograme

Carmen Brumă a început să ţină diete cu mulţi ani în urmă. Prima dată se înfometa, însă, mai târziu, a înţeles că înfometarea nu e sănătoasă. Aşa că, a ales să ţină diete corecte care să nu-i dăuneze. În prezent, vedeta TV mănâncă la micul dejun fulgi de ovăz cu stafide, nuci şi migdale. La prânz alege o salată cu măsline şi piept de pui, iar seara doar o supă de legume. Carmen nu mănâncă fast-food, mezeluri, prăjeli sau carne de porc. Consumă roşii, castraveţi, varză albă, salată verde, brocoli, ardei gras, spanac, urzici, lobodă, conopidă, dovlecei şi a eliminat fasolea, mazărea şi cartofii. Cu ajutorul acestui stil de viaţă, Carmen a slăbit 30 de kilograme.

Monica Anghel, dietă disociată

Monica Anghel a reuşit să slăbească 20 de kilograme, în şase luni, cu ajutorul unui regim disociat: trei zile carne, trei zile fructe şi legume şi trei zile lactate. În primele trei zile, se poate consuma orice fel de carne – fiartă sau la grătar. Apoi, în următoarele trei zile se consumă fructe şi legume cu excepţia următoarelor alimente: cartofi, orez, mazăre, fasole uscată, banane, seminţe, struguri, fistic, alune şi fructe confiate. În ultimele zile de dietă, cele asociate lactatelor, nu există niciun fel de interdicţie. Pe lângă aceste reguli, vedeta a renunţat la dulciuri, alcool, băuturi acidulate, zahăr şi a înlocuit uleiul de floarea-soarelui cu cel de măsline.

Geanina Varga slăbeşte cu ajutorul legumelor

Geanina Varga nu are probleme cu greutatea, însă, când simte că are câteva kilograme nedorite, apelează la o dietă recomandată de antrenoarea Cori Grămescu.  
Mic-dejun: salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras, salată verde creaţă, o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie.
Gustarea 1: Un iaurt natural, de maximum 2% grăsime.
Prânz: un bol de supă crudă de roşii (roşii, ţelină, ardei roşu, apă) şi o salată energizantă şi germeni de lucernă (salată verde mix, ardei verde, seminţe de dovleac crude, roşii cherry, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie). Germenii de lucernă se găsesc în plafare şi în magazinele de produse BIO.
Gustarea 2: 30g migdale/caju/nuci crude.
Cină: Quinoa (o cereală asemănătoare orezului) de primăvară (2 linguri de quinoa fiartă, 2 roşii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu frunze de pătrunjel, o felie de lămâie şi se stropeşte cu ulei de măsline extra virgin.

Bianca Drăguşanu se înfometează

Bianca Drăguşanu mănâncă o singură dată pe zi, iar  atunci când consumă alimente care au multe calorii ţine post negru a doua zi. "Azi am mâncat căpşuni pe la ora 16. Atât! Atunci când am trei mese pe zi bat tot Clujul la picior, pe jos. Am avut perioade în care am suferit de foame, am suferit atât de mult, încât am leşinat. Am slăbit 38 de kilograme mâncând un măr pe zi şi făceam sport în exces. Totul ţine de ambiţie. De exemplu, la mine e simplu, dacă mănâc mă îngraş, dacă mănânc mai puţin, slăbesc", povesteşte Bianca.

Valentina Pelinel, dietă cu legume, fructe şi carne albă

Valentina Pelinel a reuşit să dea jos 7 kilograme cu o dietă bazată pe legume, fructe, carne albă şi lactate cu un conţinut scăzut de grăsime. Într-o zi, Valentina mănâncă: 150-200 g carne albă (peşte, pui, curcan, fructe de mare) legume nelimitat, 400-500 g fructe (cam 2 mere mari), mai rar banane, prune, pere, struguri, 2-3 felii pâine neagră,  400-500 g lactate, nu foarte grase (sub 2-3 procente grăsime) sau mozzarella, iaurt, lapte, lapte bătut.