România mondenă: 7 vedete care au luat-o razna cu religia. Vezi care sunt!

20 Iulie 2012
Practici religioase, supranatural, paranormal, ezoterism, yoga sunt pentru unele vedete lucruri fireşti. Dacă pentru mulţi dintre noi religia nu înseamnă mai mult decât mersul la biserică de Paşte şi de Crăciun, pentru unele persoane publice meditaţia, incantaţiile sau practicile oculte sunt la ordinea zilei.

Brigitte Sfăt a devenit penticostală ca să scape de "vrăji şi lucruri necurate"

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a devenit penticostală în anul 2010 din cauza problemelor cu fostul soţ, Ovidiu Torj. Bruneta a vrut să scape de "vrăji şi lucruri necurate" şi să atragă binele în viaţa sa, mărturisind că Biserica Penticostală i l-a scos pe Ilie Năstase în cale."Exact la 40 de zile după ce m-am botezat la biserică, Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune şi m-a sunat. Aşa a început relaţia noastră", povesteşte Brigitte.

Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele

Oana Zăvoranu a apelat la vrăjitoarele Mielissa şi Vanessa în speranţa că cele două o vor ajuta să obţină diverse bunuri materiale, dar şi pentru a le face rău unor cunoscuţi. "Oana mi-a cerut să o fac vedetă la Hollywood, să-i omor mama şi să îi îmbolnăvesc pe cei doi judecători care au condus procesul pe care ea l-a pierdut în faţa mamei ei", a spus Vanessa. Mai mult, se pare că Oana le-a plătit cu două case şi o maşină de lux.

Bodo de la Proconsul s-a pocăit de dragul nevestei

Solistul trupei Proconsul, Bogdan Marin, alias Bodo, s-a pocăit la insistenţele soţiei sale, Loredana."Este adevărat, m-am pocăit şi botezat, împreună cu sotia mea, Loredana, şi Dida Drăgan, în Biserica Râul Vieţii de către Pastorul Răzvan Mihăilescu, un om ales. Recunosc că la această decizie a contribuit şi soţia mea, Loredana. Îmi repeta mereu după nuntă şi după ce ne-am mutat în casă nouă: Ce bun e Domnul! Noi ce  facem pentru El? Cum să-i răsplătim bunătatea? Vedeam clar că nu aveam nicio contribuţie pentru tot ce ni se întâmplă. Ăsta a fost declicul. Ne simţim foarte protejaţi şi speciali. Suntem în lume, dar nu facem parte din lume...poate sună arogant, dar copiii Domnului ştiu despre ce vorbesc, iar cei ce nu sunt încă, să ia decizia asta, pentru că numai aşa pot înţelege sentimentul de protecţie şi dragoste Divină", a spus Bodo pentru crestintotal.ro, precizând că-şi doreşte ca toţii colegii de trupă să se pocăiască.

Oreste realizează o emisiune pe teme religioase

Oreste Teodorescu practică yoga de mai mulţi ani. Mai mult, Oreste realizează o emisiune la Antena 2, "Codul lui Oreste", despre practici religioase, supranatural, paranormal sau ezoterism. Zilele trecute, vedeta TV a fost surprinsă la mare, meditând pe plaja din Vama Veche.

Rita Mureşan, călătorie în Brazilia la un tămăduitor

Rita Mureşan a călătorit până în Brazilia pentru a se întâlni cu unul dintre cei mai cunoscuţi tămăduitori ai planetei."Mi-am propus patru călători spirituale anul acesta: Brazilia, Peru, India şi Bali.M-am dus acolo să primesc răspunsuri. Am avut două dorinţe şi o întrebare. Prima dorinţa a fost să-mi vindece sufletul. A doua dorinţă a fost să mă cureţe de energiile negative. Nu este greu să ajungi la acest tămăduitor. Eu am înţeles că dacă eşti un om credincios ajungi la el. Stai la rând, timpul se comprimă când stai în faţa lui. Eu am fost o norocoasă, în ultima zi am ajuns în faţa lui, aveam pozele fetiţelor mele. Am simţit o energie fantastică. Am comunicat telepatic, mi-a dat răspunsurile pe care le aşteptam. Mi-a spus că fetiţele mele vor fi bine, mi-a transmis câteva gânduri: Iartă-te, eu te-am iertat mai demult. Nu John of God te vindecă, ci Dumnezeu. Nu are rost să bateţi drumul până acolo dacă nu credeţi că Dumnezeu face minuni prin oameni simpli. Să nu uităm totuşi că uneori există şi o karmă pe care nici El nu o poate schimba", a spus Rita.

Gigi Becali, om cu frica lui Dumnezeu

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret că Gigi Becali este o persoană care crede cu tărie în Dumnezeu. Se duce în fiecare duminică la biserică, fredonează cântece religioase în maşină şi donează sume mari preoţilor. Mai mult, Becali vrea ca la Steaua toţi jucătorii să aibă frică de Dumnezeu, astfel că, la ultimele transferuri, i-a supus pe  fotbalişti la un fel de test religios. Înainte de semnarea contractelor, sportivii au fost întrebaţi dacă sunt credincioşi.

Simona Sensual vrea să se pocăiască

Simona Sensual vrea să se pocăiască. Vrea ca Dumnezeu să îi ierte toate păcatele, dar nu doreşte să trăiască în sihăstrie. După ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, blonda vrea să se apropie mai mult de Dumnezeu. "Nu cred că aş putea să trăiesc în sihăstrie, dar am zile în care mi-aş dori să mă pocăiesc. Sunt om şi trebuie să mă accept cu păcatele pe care le am. Uneori deschid biblia şi citesc lucruri la întâmplare şi parcă se potrivesc, parcă primesc răspuns la întrebările pe care mi le pun în acele momente. Chiar mă gândeam să mă pocăiesc pentru că nu înţelegeam de ce mi se întâmplă numai lucruri rele pentru că nu eu nu am făcut rău nimănui. În seara în care am fost achitată, mi-am promis că o să mă îndrept mai mult spre Dumnezeu. Atunci am crezut că el există.", a spus Simona Sensual la Antena 1.