România mondenă: 7 diete folosite de vedete ca să slăbească după ce au născut

12 Noiembrie 2012
Aducerea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei. Cu toate că bucuria este una foarte mare, vedetele din ţara noastră încearcă să ascundă faptul că sarcina le-a rotunjit formele şi vor să slăbească imediat după ce au născut.

Andra a ţinut dietă cu cereale şi ouă

Soţia lui Cătălin Măruţă a reuşit să slăbească în patru luni nu mai puţin de 15 kg. Andra a ţinut un regim în urma căruia a consumat mai multe lichide. Cântăreaţa a mâncat la micul dejun lapte cu cereale, un ou, o roşie şi puţină brânză, la prânz o supă uşoară, o pulpă de pui dezosată la grătar şi o salată verde, iar după ora 18.00 Andra nu a mai mâncat nimic şi a consumat doar lichide.

Nicoleta Luciu a slăbit datorită supelor

Vedeta are patru copii din două sarcini, însă a demonstrat că după fiecare sarcină poate reveni la silueta de invidiat care a consacrat-o. „Am consumat supe, compoturi, carne slabă, iaurturi, legume, fructe, brânză slabă...“, a spus Nicoleta Luciu.

Fosta „Miss România“ a spus că în fiecare dimineaţă a băut o cană de compot de mere, iar la prânz şi toată după-amiaza îşi potolea foamea cu supă de pui, în care se afla şi o bucată de carne de pui fără pieliţă. După ce s-au văzut rezultatele, Nicoleta Luciu a afirmat că a mâncat carne la grătar, salate şi iaurturi.

Soţia lui Pepe mănâncă şi carne

Soţia lui Pepe s-a îngrăşat, în timpul sarcinii, nu mai puţin de 29 de kilograme. Cu toate acestea, la o lună după ce a adus-o pe lume pe Maria, Raluca Pascu, fostă Pastramă, a slăbit 20 de kilograme.

Pepe a mărturisit că Raluca ţine dietă, dar mănâncă şi carne. „A ţinut dietă, normal, ca orice femeie gravidă care naşte. Mănâncă consistent, nu-i ştiu meniul pe dinafară, dar mănâncă şi carne, proteine. Secretul este că mănâncă extraordinar de puţin, doar ca să-şi potolească foamea. Doar ciuguleşte“, a spus Pepe.

Daniela Gyorfi a mâncat cireşe

Cântăreaţa nu a reuşit să slăbească la fel de mult ca alte vedete, însă totul a mers conform planului ei. Daniela Gyorfi a dat jos 9 kg în patru luni, graţie consumului de fructe. „Am mâncat pepene şi cireşe de trei-patru ori pe săptămână“, a spus vedeta.

Simona Pătruleasa a slăbit cu legume

La două luni după ce a născut, Simona Pătruleasa a ajuns să cântărească mai puţin decât înainte de a rămâne gravidă. Jurnalista a precizat că a slăbit datorită faptului că petrece foarte mult timp alături de copilaşul ei şi uită să mai mănânce. „Faptul că micuţa noastră a venit pe lume, mă face să uit de mâncare şi de orice alt lucru. Mănânc foarte puţin, pe fugă. Mănânc salate, carne slabă la grătar, fructe şi legume. Încerc să am grijă ca alimentaţia mea să fie corectă“, a spus Simona.

Jojo a mâncat salată şi fructe

Actriţa care acum este angajată la Pro TV a reuşit să slăbească în timp record. La o lună după ce a născut, Jojo ajunsese să aibă aceleaşi kilograme pe care le arăta cântarul şi înainte de sarcină. „Am avut pur şi simplu grijă să mănânc ceea ce trebuie: carne slabă, salate, fructe şi multă apă“, a spus Cătălina Grama.

Laurette s-a înfometat

Mulatra a reuşit să slăbească 20 de kilograme în doar două luni. „Am slăbit aşa prin înfometare. Asta e reţeta, dacă vrei să slăbeşti repede, trebuie să nu mănânci deloc, decât o salată şi apă plată cu lămâie. Dar nu recomand nimănui, este periculos“, a spus Laurette.