România mondenă: 5 vedete feminine care au renunţat la carieră de dragul iubitului

27 Iunie 2013
Viaţa de familie le-a făcut pe multe vedete să renunţe la carieră, de dragul iubirii alegând să lase pe planul secund locul de muncă sau chiar să renunţe la acesta.

Iulia Vântur a părăsit pupitrul ştirilor de dragul lui Salman Khan

Prezentatoare a show-ului „Dansez pentru tine“ şi a ştirilor de dimineaţă din weekend de la Pro TV, Iulia Vântur a plecat în concediu în India, pentru a sta alături de Salman Khan, presupusul ei iubit.

Chiar dacă nu vrea să recunoască faptul că are o relaţie cu actorul indian, frumoasa blondă de la Pro TV şi-a prelungit concediul, iar şefii ei au luat imediat măsuri. Iulia Vântur a rămas fără locul de muncă de weekend, şefii de la Pro gândindu-se serios dacă o vor mai păstra şi pentru „Dansez pentru tine“.

Daniela Crudu l-a părăsit pe Capatos de dragul lui Costea

Daniela Crudu a părăsit, în urmă cu mai multe luni, emisiunea „Un show păcătos“. Îndrăgostită până peste cap de Mihai Costea, fotbalist la Steaua, Cruduţa a decis să plece de la emisiunea de seară din cauza faptului că iubitul ei era ţinut rezervă la echipa de club tocmai din cauză că se iubea cu bruneta.

Florin Pandele, motivul demisiei Gabrielei Vrânceanu Firea

După 12 ani de muncă, Gabriela Vrânceanu Firea s-a decis să părăsească trustul Intact. Anunţul a fost făcut chiar de soţul vedetei, Florin Pandele. „Gabriela nu ştia, la cununia noastră, că prin acea semnătura spunea nu doar «bun venit» noii vieţii alături de mine, ci şi «adio» carierei ei frumoase în trustul Intact care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar muncă, ci şi casă, şi familie. Faptul că Gabi a făcut un astfel de sacrificiu pentru mine, pentru familia noastră, mă face să o iubesc şi mai mult“, a spus Pandele.

Adelina Chivu s-a retras în Italia

Adelina Elisei era doar o prezentatoare frumoasă de la Antena 1, însă, odată ce l-a întâlnit pe Cristi Chivu, viaţa ei s-a schimabt radical. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună două fetiţe, iar fosta vedetă de la Antena 1 s-a dedicat familiei şi s-a mutat la Milano, acolo unde Cristi are contract.

Catrinel Sandu s-a dus în SUA după Gabi Trifu

Odată ce l-a întâlnit pe tenismenul Gabi Trifu, viaţa lui Catrinel Sandu s-a schimbat radical. Frumoasa blondă a renunţat la cariera din televiziune şi s-a mutat în SUA, alături de soţul ei. Ea spunea la acea vreme că vrea să devină profesoară de dans, dar că este în primul rând o soţie dedicată.