România mondenă: 5 vedete care nu pot rămâne însărcinate. Ce probleme au?

21 Ianuarie 2015
Să apari zilnic la televizor şi să fii o vedetă nu înseamnă întotdeauna că ai şi o viaţă fericită. Unele celebrităţi din România chiar au probleme pe care încearcă să le ascundă, însă presa le află. Dive precum Lora şi Gabriela Cristea trăiesc adevărate drame.

Simona Sensual i-a spus lui Teo ce probleme are

La sfârşitul anului trecut a afirmat că este însărcinată, după care a afirmat că nu este, totul fiind o eroare de calcul, acum Simona Sensual a afirmat că nu poate deloc să rămână însărcinată.

„Nu pot să fac copii. Nu că nu mai pot, nu am putut niciodată. E un subiect delicat, nu mai vreau să vorbesc despre asta. Îmi doresc dintotdeauna un copil! Am avut senzaţia, stări... că aş fi însărcinată. Vreau un copil. Sper să se întâmple la un moment dat“, a spus vedeta în emisiunea lui Teo de la Kanal D.

Lora, tratament în străinătate

Lora a spus în nenumărate rânduri că îşi doreşte copii, însă nu a reuşit niciodată să rămână însărcinată. În timpul mariajului cu Dan Badea, artista chiar s-a gândit la varianta adopţiei, după ce a fost în Turcia la tratament.

Un avort a distrus-o pe Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a afirmat, în trecut, că principalul motiv care a dus la divorţul de Marcel Toader a fost acela că nu au putut avea un copil împreună. Din câte se pare, vedeta nu poate rămâne însărcinată deoarece a făcut un avort când era tânără.

Delia, analize în Turcia

La începutul anului trecut, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Delia nu poate rămâne însărcinată. O prietenă de-a artistei le-a povestit atunci celor de la Click că Delia s-a decis la acea vreme să plece în Turcia pentru a-şi face analize.

„Delia are probleme! Vrea să rămână însărcinată, dar nu poate. A început să-şi pună întrebări cu privire la starea ei de sănătate de două luni, având în vedere că în tot acest timp ea şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au încercat să devină părinţi“, spunea, în luna martie a anului trecut, o apropiată de-a Deliei.

Adelina Pestriţu a fost în depresie

În anul 2012, Adelina Pestriţu a dezvăluit că este posibil să nu aibă niciodată copii. După cum afirma vedeta atunci, problemele i s-au tras de la sarcina extrauterină pe care a avut-o în timpul căsniciei cu Liviu Vârciu.

„Din spusele medicului meu, şansele sunt foarte puţine, spre deloc. Adică sunt într-o situaţie destul de dramatică şi mă gândesc că poate Dumnezeu mă va ajuta şi voi rezolva şi această problemă“, spunea atunci Adelina.