România mondenă: 5 iubiri secrete care au distrus familii

28 Februarie 2014
Relaţiile extraconjugale din showbiz sunt, pe zi ce trece, tot mai întâlnite. Indiferent că vorbim despre oameni de afaceri sau despre artişti, toţi par că au călcat strâmb cel puţin o dată în această viaţă.

Cristi Borcea s-a iubit cu Valentina Pelinel

Potrivit jurnaliştilor de la Focus Monden, emisiune difuzată de Prima TV, Valentina Pelinel, soţia lui Cristian Boureanu, s-ar fi iubit în trecut cu fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea. Sursa citată a anunţat că Borcea şi Valentina Pelinel s-au iubit după ce fostul şef din Ştefan cel Mare s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar drumurile dese pe care Valentina le făcea în Miami, acolo unde are şi o casă, erau pentru a se întâlni cu Borcea.

Slav, înşelat de Bianca cu Cristea

Cea mai mediatizată nuntă a anului trecut a fost, de departe, cea dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. Însă, la începutul acestui an, după doar câteva luni de mariaj, prezentatorul de la Pro TV a anunţat că divorţează, deoarece Bianca a fost plecată la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. De altfel, apropiaţii Biancăi şi ai lui Cristea au afirmat, în nenumărate rânduri, că fosta asistentă a lui Capatos l-a înşelat de mai multe ori pe Slav cu Cristea.

Antonia şi Alex Velea au o relaţie chiar dacă amândoi sunt căsătoriţi

Deşi nici până în ziua de astăzi nu au anunţat că formează un cuplu, ei fiind în continuare legaţi de două mariaje, Alex Velea şi Antonia se iubesc de mai bine de un an de zile. Ei au fost surprinşi de mai multe ori împreună, pe internet apărând chiar fotografii cu Antonia în faţa blocului în care locuiesc părinţii lui Alex Velea.

Ştefan Bănică a înşelat-o pe Andreea Marin cu Lavinia Pârva

În luna ianuarie a anului trecut, Ştefan Bănică şi Andreea Marin anunţau că divorţează. La doar câteva luni de la pronunţarea divorţului, Ştefan Bănică a declarat că formează un cuplu cu Lavinia Pârva, cea despre care se scrisese în trecut că ar fi amanta artistului.

Roxana Ionescu, înşelată de soţ cu sora naşei de cununie

Deşi acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, după cum spune ea, alături de un afacerist timişorean, Roxana Ionescu a avut, în urmă cu mai mulţi ani, probleme cu soţul infidel. Vedeta de la Antena 1 a fost înşelată, timp de mai multe luni, cu sora naşei de cununie, însă în cele din urmă Roxana Ionescu a decis să divorţeze.