România mondenă: 5 femei necunoscute care au devenit celebre datorită iubiţilor

26 Martie 2013
Au fost doar nişte tinere anonime, dar au avut norocul să găsească bărbatul potrivit şi să devină vedete peste noapte. Aceasta este povestea de viaţă a câtorva dive din showbiz-ul românesc care se mândresc acum că apar la televizor şi în paginile revistelor.

Alina Vidican s-a căsătorit cu Borcea

Cristi Borcea, fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a avut una dintre cele mai mediatizate nunţi mondene, atunci când a decis să o ia de soţie pe Alina Vidican.

Această nuntă venea după ce Borcea divorţase de fosta lui soţie, Mihaela, şi anunţa că îşi va reîncepe viaţa alături de o necunoscută care îi fusese amantă. Alina i-a dăruit şi un copil lui Cristi Borcea, iar relaţia lor se pare că este una foarte frumoasă.

Adelina Pestriţu a fost soţia lui Liviu Vârciu

Adelina este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz, însă era posibil ca ea să nu ajungă niciodată în lumina reflectoarelor. Ea s-a căsătorit cu Liviu Vârciu pe vremea când nimeni nu ştia cine este, dar deoarece mult mai cunoscutul ei iubit nu i-a permis să intre în lumea mondenă, Adelina Pestriţu a decis să pună capăt relaţiei.

După divorţ, Adelina a pozat în playboy, a devenit prezentatoare TV şi a urcat pe podium ca model.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, un cuplu neobişnuit

Omul de afaceri Irinel Columbeanu este cunoscut în lumea mondenă datorită faptului că şi-a făcut doar iubite mai tinere decât el. Însă, cea care a profitat cel mai mult de celebritate este cea care i-a fost şi soţie, Monica Gabor.

Dacă înainte de a apărea alături de Irinel, despre Monica nu se ştia nimic, apoi ea a devenit o ţintă a tabloidelor şi o invitată a emisiunilor de scandal.

Bianca Drăguşanu, promovată de Cătălin Botezatu

Bianca a apărut, în urmă cu mai mulţi ani, la emisiunea „Din dragoste“. Atunci era mai grasă şi deloc atrăgătoare, însă cu timpul s-a schimbat radical. Ea a devenit iubita lui Cătălin Botezatu, iar apoi a devenit cea mai mediatizată vedetă din România.

„Nu-mi imaginam că o să ajung să câştig atât de mulţi bani din imaginea mea şi din ceea ce a reuşit să facă Bote din mine“, spunea Bianca.

Mădălina Pamfile şi relaţia cu Radu Mazăre

A apărut în atenţia presei datorită unei relaţii pe care a avut-o cu Radu Mazăre, însă Mădălina Pamfile a ştiut cum să facă să nu mai depindă de primarul Constanţei. Ea a devenit asistenta lui Capatos şi s-a cuplat cu mai mulţi fotbalişti, apărând de foarte multe ori în emisiunile de scandal sau pe prima pagină a tabloidelor.