România mondenă: 5 femei celebre care s-au îmbogăţit de pe urma foştilor parteneri

5 Septembrie 2013
Au avut relaţii de durată, iar odată ce s-au despărţit unii dintre ei au rămas cu o parte din avere, din simplul motiv că partenerii s-au descurcat în afaceri. Printre vedetele care au avut noroc chior se află Mihaela Rădulescu şi Vica Blochina.

Mihaela Rădulescu este mândră că trăieşte pe banii lui Elan Schwartzenberg

Recent, Mihaela Rădulescu a lansat un atac dur pe Facebook la adresa celor care se iau de ea pentru că trăieşte la Monte Carlo pe banii lui Elan Schwartzenberg.

„Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ. Măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii“, a fost mesajul Mihaelei.

Vica trebuie să primească peste 100.000 de euro de la Piţurcă

După mai mulţi ani de procese, Victor Piţurcă şi Vica Blochina par a îngropa securea războiului. După ce antrenorul a negat că Edan ar fi băiatul său, acum acesta a acceptat să facă testul de paternitate, împins la spate mai mult de datoria de peste 100.000 de euro pe care are să i-o plătească Vicăi şi de pensia alimentară de aproape 9.000 de euro lunar, cea mai mare din România.

Institutul Naţional de Medicină Legală a trimis rezultatele testului ADN făcut de Piţurcă şi Edan, care au confirmat ceea ce Vica şi Piţi ştiau deja, dar selecţionerul nega: Edan este urmaşul său. Potrivit actelor depuse la dosar, Victor Piţurcă doreşte acum să ceară custodie comună, afirmând că nu are cum să plătească o pensie alimentară atât de mare.

Dana Nicolaescu a rămas cu averea lui Sergiu Nicolaescu

În testamentul lăsat de regizor, singurul beneficiar al averii este soția sa, Dana. Astfel, Dana Nicolaescu a intrat după moartea regizorului în posesia casei de vacanţă în localitatea 2 Mai și a celor două apartamente de lux din Bucureşti.

De asemenea, Sergiu Nicolaescu i-a lăsat prin testament soției sale două terenuri intravilane şi 13 conturi bancare care însumează 392.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale pentru care a obţinut suma de 365.000 lei.

Carmen Negoiţă i-a condus afacerile fostului soţ

După ce a condus cu succes afacerile fostului ei soţ, Carmen Negoiţă s-a decis să o ia de la zero şi să-şi facă un nume în industria modei. Cu banii rămaşi în urma divorţului de Ionuţ Negoiţă, Carmen s-a apucat de cursuri de stilism şi şi-a făcut un blog de modă, în speranţa că va reuşi să-şi rotunjească singură contul.

Anca Serea a rămas cu averea soţului decedat

Prezentatoarea TV şi Adrian Sînă trăiesc în prezent o adevărată poveste de dragoste, însă puţină lume ştie că Anca Serea a mai fost căsătorită. Vedeta a trăit alături de Filip Poplingher, un prosper om de afaceri care a murit în anul 2010, fiind bolnav de leucemie. Anca şi Filip aveau împreună şi doi copii, prezentatoarea rămânând cu o avere impresionantă în urma decesului soţului ei. Anca Serea deţine numeroase terenuri intravilane, păduri şi imobile, valoarea lor ridicându-se la câteva milioane de euro.