România mondenă: 5 certuri între amante şi soţii. Pe cine se bat femeile!

10 Ianuarie 2013
Mai multe relaţii de amor ai căror protagonişti nu ar fi vrut să ajungă subiect de presă, au ţinut, de-a lungul timpului, prima pagină a tabloidelor.

Este vorba despre anumite poveşti de dragoste dintre vedetele masculine din România şi amantele lor, acestea din urmă ajungând să ducă adevărate războaie cu soţiile iubiţilor.

Soţia lui Denis Ştefan, în război cu amanta acestuia

Iuliana şi Denis Ştefan s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, însă acum nu mai formează un cuplu, chiar dacă încă nu au divorţat. Actorul a început, în vara anului trecut, o relaţie cu „bebeluşa“ Cristina, o tânără dansatoare de la „Cronica Cârcotaşilor“. „Sunt împreună cu Cristina de câteva luni, ne iubim, totul este perfect. Sunt despărţit de soţia mea, mai mult nu am ce să vă spun“, a declarat Denis Ştefan.

Potrivit informaţiilor oferite de tabloide, Iuliana, încă soţia lui Denis Ştefan, nu are de gând să divorţeze de actor, ba mai mult, a ameninţat-o pe Cristina. „Iuliana i-a scris Cristinei că Denis joacă la două capete, că ea nu este singura femeie din viaţa lui, şi că în mod sigur vor mai apărea şi alte femei. Şi că va fi înşelată. Ulterior, a devenit mai agresivă şi i-a spus că este o zdreanţă de femeie şi că va avea ea ac de cojocul ei dacă nu încetează să se mai vadă cu Denis“, a spus, pentru Cancan, o prietenă a „bebeluşei“ Cristina.

Marina Almăşan, în război cu soţia lui Georgică Cornu

Vedeta TV s-a împăcat de Sărbători cu omul de afaceri Georgică Cornu, pe care l-a cunoscut în luna noiembrie a anului 2011. Cei doi au format un cuplu, cu toate că Marina Almăşan era căsătorită cu Victor Socaciu, iar afaceristul cu Oana Maria Cornu.

Aşa cum era de aşteptat, între Marina Almăşan şi Oana Maria Cornu a început un adevărat război. „Vă rog, stimată Oana Cornu, să nu vă mai lasaţi mânată de resentimente, să lăsaţi timpul să vindece bolile care au existat în casele noastre, în a căror declanşare avem, cu siguranţă, fiecare partea noastră de vină. Încercaţi să profitaţi acum de şansa de a vă câştiga, la rându-vă, libertatea, pentru a fi alături de sufletul-pereche, pe care l-aţi găsit, cu ani în urmă. Şi încă un lucru pe care vă rog mult să-l reţineţi şi conştientizaţi: eu nu v-am luat locul. Eu am ocupat locul pe care l-aţi lăsat gol, cu ani în urmă“, îi spunea Marina Almăşan Oanei, prin intermediul unei scrisori publice.

Ana Maria Ferentz, luată la rost de Irina Truică

Este bine cunoscută povestea de dragoste dintre Remus Truică şi Patricia Kaas, însă nu multă lume ştie că afaceristul a fost bănuit că şi-a înşelat soţia şi cu Ana Maria Ferentz.

Deoarece a vrut întotdeauna să ştie dacă informaţiile oferite de presă sunt adevărate, Irina Truică le-a cerut socoteală în particular presupuselor amante. Dacă Patricia şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat, Ana Maria i-a spus Irinei că nu o interesează bărbaţii însuraţi şi că nu a furat niciodată bărbatul unei femei.

Anamaria Prodan a fost considerată ca fiind amanta lui Reghecampf

În mijlocul toamnei, un nou scandal de proporţii zguduia din temelii showbiz-ul românesc. Anamaria Prodan, actuala parteneră de viaţă a lui Laurenţiu Reghecampf, a fost acuzată de Mariana Pfeiffer, prima soţie a antrenorului Stelei, că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia.

Mariana şi Laurenţiu au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007, şi au avut împreună doi copii, un băiat şi o fetiţă. Din păcate, micuţa a murit la o vârstă fragedă, deoarece suferea de o malformaţie congenitală la inimă, iar băiatul, Luca (10 ani), se află acum în grija mamei sale.

Atunci când se părea că relaţia lor este mai sudată ca niciodată, actualul antrenor al Stelei a decis să divorţeze, pentru a trăi alături de Anamaria Prodan, alături de care are un băieţel.

La cinci ani de la divorţ, Mariana Pfeiffer îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că nu a plătit pensia alimentară a copilului, iar pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi că afirmă că Luca este băiatul ei.

Monica Gabor s-a certat cu „blondele lui Iri“

Florentina şi Anca, două blonde care au petrecut alături de Irinel Columbeanu în jacuzzi, au devenit vedete peste noapte. Ele s-au filmat în timp ce se distrau alături de omul de afaceri, iar apoi au vândut filmuleţul presei de scandal.

Cele două presupuse amante ale lui Irinel au spus că au oferit tabloidelor informaţii despre aventura lor deoarece afaceristul „a fost obraznic“.

„Mi se pare o situaţie penibilă pentru aceste fete. Soţul meu s-a folosit de ele, sunt pasagere pentru orice bărbat“, a spus Monica Gabor, la acea vreme soţia lui Irinel.