România mondenă: 4 vedete care au învins kilogramele. Cine a slăbit recent?

8 Mai 2015
Celebrităţile feminine din ţara noastră fac tot posibilul pentru a avea o siluetă de invidiat şi nu ratează nicio ocazie de a se lăuda în presă dacă au reuşit să scape de kilogramele în plus.

Adriana Bahmuţeanu a scăpat de 20 de kilograme

În ultimele opt luni de zile, Adriana Bahmuţeanu ar fi slăbit 20 de kilograme, notează cei de la WOWbiz, care au vorbit cu unii apropiaţi ai vedetei.

Adriana Bahmuţeanu a scăpat de kilograme după ce a renunţat definitiv la carne şi la pâine şi a început să mănânce mai multe legume şi fructe. Mai mult decât atât, vedeta nu a mai mâncat deloc după ora 18.30.

Raluca, soţia lui Pepe, şi-a revenit spectaculos după naştere

La începutul lunii aprilie, Pepe a devenit tătic pentru a doua oară, după ce Raluca, soţia lui, a adus-o pe lume pe Rosa Alexandra. De atunci şi până acum a trecut mai puţin de o lună, iar Raluca arată aproape la fel de bine ca înainte de a rămâne însărcinată.

„La prima sarcină, a mâncat de toate, la orice oră, şi a luat multe kilograme în plus. Le-a dat jos destul de greu, aşa că i-a fost învăţătură de minte, iar la cea de-a doua sarcină nu a mai mâncat aşa de mult. Raluca a avut o alimentaţie echilibrată şi nu a exagerat cu nimic. Aşa a reuşit să nu se îngraşe foarte tare. După ce a născut-o pe Rosa, mai avea de dat doar câteva kilograme jos. Şi-a continuat dieta echilibrată. Carne cât mai puţină şi deloc prăjită, fructe, legume, multe salate. Mănâncă puţin, dar des. Îşi face multe sucuri naturale din fructe şi legume, care nu sunt bogate în calorii şi ţin şi de foame. Bea şi multă apă şi aşa scapă de toxine şi de kilograme în plus“, a spus, potrivit celor de la WOWbiz, un apropiat de-al lui Pepe.

Claudia Pătraşcanu a slăbit peste 10 kilograme

La sfârşitul anului trecut, Claudia Pătraşcanu a devenit mămică, iar până în luna februarie a acestui an, vedeta reuşise să scape de 10 kilograme. Potrivit tabloidelor, fosta cântăreaţă ar mai fi dat jos, din februarie şi până astăzi, aproximativ 5 kilograme.

Nicola a apelat la dieta Oshawa

Recent, jurnaliştii de la Cancan au stat de vorbă cu Nicola, care le-a dezvăluit că a slăbit câteva kilograme în ultimele luni, datorită dietei Oshawa.

„Recomand dieta Oshawa, despre care nu ştie foarte multă lume. Această dietă ajută la detoxifierea organismului, în primul rând. Timp de 10 zile, mănânci patru feluri de cereale (grâu, hrişcă, mei, orez integral) şi mai ai voie apă şi sare. Automat, scapi şi de nişte kilograme. Mă cântăresc rar, pentru că mi se pare stresant să stai în fiecare zi cu foaia şi pixul în mână, pe cântar, şi să notezi într-un carneţel, câte sute de grame ai pierdut de la o zi la alta. Însă poţi să observi la haine. După ce ţii această dietă, e recomandat să mănânci bio. Am renunţat la făinoase şi dulciuri şi, cel mai important, fac mişcare“, a spus Nicola.