România mondenă. 4 vedete care au avut conflicte cu părinţii. Cum au reacţionat?

10 Decembrie 2014
În faţa micului ecran, toate vedetele încearcă să pară cât mai fericite, însă în spatele feţelor zâmbitoare se ascund, de multe ori, unele drame. În lumea mondenă din România există câteva celebrităţi care au sau au avut conflicte cu părinţii, iar aceste lucruri le-au marcat existenţa.

Nicoleta Luciu nu poate sta mult timp supărată pe tatăl ei

Deşi a povestit, de multe ori, că tatăl ei este alcoolic şi că le bătea, atât pe ea, cât şi pe sora ei, când erau mici, Nicoleta Luciu nu poate sta prea mult timp supărată pe tatăl ei. Certurile interminabile dintre cei doi par a-i fi apropiat mai mult pe Nicoleta Luciu şi pe tatăl ei.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Nicoleta a încercat să treacă peste toate răutăţile şi l-a invitat pe tatăl ei la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieşte acum vedeta.

Gabriela Cristea nu vrea să mai audă de tatăl ei

Vedeta de la Kanal D a plecat de acasă în urmă cu aproximativ 20 de ani şi nu a mai dorit să păstreze legătura cu tatăl ei. În trecut, pe când era căsătorită cu Marcel Toader, ea a afirmat că acesta reprezintă singura ei familie. Anul trecut, Gabriela Cristea a declarat că nu a fugit de acasă cu un bărbat, ci a plecat deoarece nu era trată cum trebuie.

Gabriela Cristea nu a fost prezentă nici măcar la înmormântarea mamei ei, iar în urmă cu o lună, când tatăl ei a făcut un preinfart, nu s-a interesat de starea acestuia de sănătate.

Oana Zăvoranu şi mama ei, ceartă pe avere

Cât timp a fost căsătorită cu Pepe, Oana Zăvoranu nu a vorbit deloc cu mama ei. Cele două s-au certat pe avere, Mărioara Zăvoranu fiind de părere că fiica ei este influenţată negativ de Pepe, iar din acest motiv a afirmat că Oana nu va primi niciun ban de la ea. După ce Oana a divorţat de Pepe, Mărioara a revenit la sentimente mai bune, iar cele două sunt acum precum două bune prietene.

Teo Trandafir s-a împăcat cu tatăl ei

Anul trecut, la mai bine de trei ani de zile de când nu se mai văzuseră, Teo Trandafir şi tatăl ei s-au împăcat. Cea care a făcut pasul cel mare a fost chiar vedeta de la Kanal D, care şi-a sunat părintele de ziua lui.

Teo Trandafir şi tatăl ei, Ion Uţă, nu îşi mai vorbiseră deoarece vedeta a fost deranjată de anumite declaraţii pe care acesta le-a făcut. Deşi nu l-a invitat la nunta ei cu Constantin Iosef, Teo a afirmat că nu a fost niciodată certată cu tatăl ei, ci doar au avut o relaţie mai ciudată.

Anul acesta, după ce Teo Trandafir a reuşit să slăbească spectaculos şi a suferit mai multe operaţii estetice, Ion Uţă a declarat că a vorbit cu fiica lui şi că bărbaţii roiesc în jurul ei.