România: 8 vedete dependente de fitness

Nu e uşor să arăţi perfect, fără nicio "cută" de grăsime, dar se pare că odată ce începi, sala de fitness devine apoi ca un adevărat drog. Exemplu sunt şi câteva vedete de la noi care arată impecabil şi care se declară de-a dreptul dependente de exerciţiile fizice. Iată câteva dintre persoanele publice al căror exemplu ar trebui să-l urmăm, când vine vorba de întreţinere şi sport:

Mircea Badea

Mircea Badea este controversat, admirat, contestat, dar forma lui fizică impecabilă este clar incontestabilă. Vedeta postului Antena 1 munceşte mult pentru asta şi postează şi pe blogul său filmuleţe în care îşi lucrează muschii la sală. În stilul său caracteristic, Badea îi "trage de urechi" pe cei care se vaită că nu au timp de exerciţii fizice:
"M-au amuzat mereu argumentele încărcate de superioritate emanate fără provocare ale celor care susţin că n-au timp să-şi întrebuinţeze hoitul întrucât, probabil, salvarea planetei şi susţinerea grijilor Universului este un job 24 din 24. La fel de amuzanţi întru imbecilitate sunt şi cei care uzează de propoziţia:”Ăla/aia doarme în sala.” de fiecare dată când vine vorba despre creaturi fără trei rânduri de şunci şi cu fundul situat înca în zona mediană" a scris Mircea Badea pe blogul său.

Carmen Brumă

După ce în adolescenţă a avut aproape 90 de kilograme, Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a devenit după ce a slăbit un adevărat consultant în menţinerea unui corp frumos prin dietă şi sport. Carmen arată senzaţional şi nu este de mirare că îşi arată de fiecare dată când are ocazia pătrăţelele de pe abdomen. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Realitatea a declarat că merge la sală de 3 - 4 ori pe săptămână.

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a reşit să slăbească 13 kilograme după naşterea fiicei sale şi de curând şi-a arătat pătrăţelele de pe abdomen în direct, la Happy Hour. Nu abdomen prefect plat nu se obţine de pe o zi pe alta, iar Daniela a declarat că a muncit mult pentru "pătrăţelele" ei: "O să spună lumea că am făcut operaţie şi pentru pătrăţele. Am ţinut un regim, mă dau cu creme, am făcut sport, am grijă de mine, aşa cum face orice femeie care are grijă de ea, după ce a născut", a spus Daniela în emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă.

Mihaela Rădulescu

Trecută de 40 de ani, Mihaela Rădulescu este în continuare un model pentru femeile care vor să arate impecabil. Vedeta este dependentă de sport, iar rezultatele se văd.
"Sportul este prima condiţie pentru ca cineva să arate bine. Nu cred neapărat în sport cu antrenor. Cred în alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu aş putea să concep o zi fără alergare", a declarat vedeta pentru perfecte.ro.
"Mihaela venea de două ori pe săptămână la sală, era fascinată de aparatul Power Plate şi rezista cu stoicism la exerciţiile destul de grele. Lucra mult, voia să scape de aripioare şi voia un abdoment plat", a declarat Alexandra Cosma, fost antrenor al vedetei, citată de Realitatea.net

Cosmina Păsărin

Dacă cele mai multe vedete luptă cu kilogramele în plus, Cosmina Păsărin luptă să mai pună câteva kilograme. În ciuda tuturor aşteptărilor, merge la sală pentru asta. Vedeta şi-a angajat în urmă cu un an un antrenor de fitness personal şi a lucrat pentru a-şi consolida masa musculară. Vedeta a declarat pentru Libertatea că Val Gogan este unul din antrenorii care reuşesc să o ambiţioneze să facă jogging şi mişcari aerobice, astfel că aproape zilnic aleagă în parcul Herăstrău.

De asemenea, Cosmina a declarat pentru 9am.ro că merge la sală de trei ori pe săptămână şi face exerciţii de întreţinere şi acasă.

Pavel Stratan


Pavel Stratan se poate lăuda nu numai cu muzica sa de succes, cu fiica sa celebră, Cleopatra, dar şi cu forma sa fizică de invidiat. Cântăreţul face sport de întreţinere încă de pe vremea când nu era celebru. Pavel practică taekwon-do şi culturism, iar în urmă cu câţiva ani mergea la sală zi de zi, de la 8 la 10 dimineaţa.

Anda Adam

Anda Adam munceşte mult ca să arate extrem de sexy. Cântăreaţa a declarat pentru perfecte.ro că este dependentă de sală. Anda a început să meargă la sala de fitness de la 16 ani şi petrece de fiecare dată câte două ore lucrând intens. Vedeta ne recomandă să facem sport, spunând "este un mod de viaţă pe care trebuie să îl avem toţi".

Victor Slav

Pe Victor Slav, iubitul Andei Adam, voleiul practicat în copilărie, de la 9 la 15 ani, l-a ajutat să iubească mişcarea, exerciţiile fizice şi sala de fitness. Prezentatorul rubricii meteo de la ProTV a declarat pentru csid.ro că merge la sală de trei ori pe săptămână şi îşi petrece acolo câte două ore, de fiecare dată. Când nu este la sală, Victor aleargă în parc şi spune că joggingul este pentru el şi o formă de relaxare.

MAI MULT DESPRE: vedete, exercitii, fitness, sala de sport