România: 7 vedete "uşuratice"

9 August 2011

Dragostea e mare printre vedetele de la noi. Le place sexul, distracţia şi, mai ales, le plac bărbaţii cu potenţial - fie el financiar sau nu. Vorbim astăzi despre 7 dintre starletele de la noi care nu s-au sfiit să-şi împărtăşească sentimentele "sexuale" cu mai mulţi parteneri. Ba mai mult decât atât, există cazuri de duduiţe care au explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat. Să vedem despre ce este vorba:

Moni Gabor, sex pe două continente

După ce s-a îndrăgostit şi căsătorit cu Irinel Columbeanu, bărbatul care a transformat-o în doamna Monica Columbeanu, băcăuanca şi-a luat zborul. La început, aproape de casă, seducându-l pe Voicu Pânzar - Ricky Martin de România - care pe vremea respectivă era şoferul familiei. Chiar dacă ea nu a recunoscut niciodată această idilă, bărbatul a lăsat să se înţeleagă că aşa s-a întâmplat şi a arătat şi o serie de sms-uri pe care le-a primit de la Monica Gabor. Terminată şi această idilă, Moni s-a reorientat dar, de această dată, departe, peste Ocean. A intentat divorţul, s-a luptat pentru custodia Irinei, dar acum a abdicat. A plecat în America, la iubitul milionar şi asiatic, de unde se va întoarce undeva în octombrie.

Daniela Crudu, 44 sau nimic

Într-una dintre ultimele ediţii ale emisiunii "un show păcătos", unde este asistentă, Daniela Crudu a sugerat că s-ar fi culcat cu 44 de bărbaţi. Nu ştim dacă este adevărat sau nu, cert este că un Mucifer a existat, un Leo de la Strehaia a vrut-o şi avut-o, un cameraman de pe "Vaporul iubirii" se pare că a sedus-o. Să nu uităm şi de Ioan Nicolae, bogătaşul Braşovului, care a primit-o de câteva ori în vizită la vila lui de la poalele Tâmpei.

Bianca Drăguşanu, jonglează cu bărbaţii şi îi iese foarte bine

Întotdeauna a ştiut ce vrea. Să ne-o amintim pe vremea când a apărut la "Din dragoste" să-şi apere iubirea. Atunci s-a dezlănţuit şi le-a ameninţat pe domniţele care aspirau la inima iubitului din vremea respectivă. Anii au trecut, Bianca a slăbit, s-a mai cizelat şi a început să atace alte fronturi. Mai întâi Cătălin Botezatu, omul care a transformat-o în diva de astăzi, apoi Adrian Cristea care a iubit-o sincer şi iarăşi Botezatu şi iarăşi Cristea. Cred că nici ea nu ştie care este iubitul oficial.

Rose Marie Florescu, atac direct la Pepe

Mama unei fetiţe de aproape 2 ani, Rose Marie nu se sfieşte să flirteze în stânga şi în dreapta. În viaţa de zi cu zi a făcut un copil cu un bărbat, s-a cuplat cu altul, iar acum este singură şi a plecat pe "Vaporul iubirii". Aici, prima dată s-a îndrăgostit de Fizz, apoi de Doru de la Parlament, iar zilele trecute, într-o discuţie cu tentă sexuală în care Pepe i-a spus că, în situaţia în care ar fi stat cu ea în care nu ar fi iertat-o, Rose i-a răspuns sincer: "Nici nu voiam să fiu iertată".

Adelina Pestriţu, imboldul şi Vârciu

I-a fost greu până a intrat în lumea mondenă. Pentru acest lucru s-a folosit de notorietatea lui Liviu Vârciu şi, după divorţ, şi-a luat avânt şi a început să zboare din floare în floare. Sorin Boiangiu, un tânăr afacerist George şi, mai nou, Bogdan Miu sunt o parte din cuceririle brunetei de când a devenit persoană publică. Să nu-l uităm însă nici pe iubitul bogat de la Ibiza, care o plimba cu un yacht de lux şi îi oferea o viaţă de prinţesă şi la care a renunţat pentru că s-a îndrăgostit de Liviu Vârciu.

Oana Zăvoranu, de nerecunoscut

La cei 38 de ani, Zăvo a creat tuturor surprize peste surprize de când a divorţat de Pepe. Dacă înainte o ştiam de fată cuminte cu două relaţii la activ, Cove şi Pepe, iată că după sentinţa din 16 iunie, lucrurile au luat o nouă turnură. De atunci, Oana Zăvoranu sare dintr-o relaţie în alta. Mai întâi a fost Tudy, mărul discordiei dintre ea şi Pepe, apoi Mirco Maschio despre care nu a avut tocmai cuvinte de laudă, iar acum jonglează între un iubit virtual pe care nu l-a văzut face to face, dar pe care spune că-l iubeşte, şi Botezatu, despre care presa spune că ar fi noul ei iubit de mai bine de o lună.

Cosmina Păsărin şi sexul oral

Actuala vedetă Antena 2 s-a lansat, după cum multă lume ştie, datorită emisiunii "Vara ispitelor" de la Pro TV. Venită în emisiune cu iubitul ei ca să-şi reconfirme dragostea, Păsărin nu s-a sfiit să-i aplice ispitei Bogdan Vlădău un sex oral chiar din prima seară de concurs. De atunci, Cosmina Păsărin şi-a câştigat renumele de vedetă fără complexe şi false pudori, şi a ţinut-o dintr-o relaţie în alta. Când un dj, când un medic, când un arab sau un patron de club, toţi s-au bucurat de nurii vedetei.