România: 5 vedete "piele şi os" în tinereţe

Faptul că eşti slabă nu este întotdeauna un atu. Mai ales dacă nu te simţi bine în pielea ta. Este şi cazul unor vedete din România. 

Andreea Raicu

Era atât de slabă în adolescenţă, încât colegii o porecliseră "Sheleţel". La 18 ani, Andreea a câştigat concursul "Elite Model Look Romania", care i-a adus celebritatea. Acum ea spune că se simte foarte bine în piele ei, declarând că mănâncă ultima masă la ora 18.00, se culcă la 22.00, nu bea alcool, nu fumează şi face sport în fiecare zi. Iar pentru că este şi vegetariană de trei ani, acest regim de viaţă o ajută să rămână slabă, fără prea mari sacrificii. Şi arată foarte bine la cei 1,75 metri.

Valentina Pelinel

Deşi visul oricărei fete e să fie înaltă şi slabă, Valentina îşi dorea exact contrariul în adolescenţă. Pentru că era prea slabă şi foarte înaltă (1,81 metri) colegii îi puseseră diferite porecle, motiv pentru care recurgea la diferite metode de a ascunde acest defect: "Eram foarte complexată pentru că eram înaltă şi slabă. Mereu mă întrebau colegii – "Ştii cum e aerul pe sus?". Purtam câte două perechi de pantaloni ca ei să nu-şi mai bată joc de mine. Acum îmi pare bine că sunt înaltă, dar atunci sufeream", a declarat Valentina pentru Pro TV.

Monica Columbeanu

Nici acum nu este plinuţă, dar în adolescenţă avea şi mai puţine kilograme. Însă a avut un succes incredibil peste hotare, fiind foarte apreciată în Italia, mulţi spunând că dimensiunile ei sunt perfecte pentru podium. Acum Moni are o înălţime de 1,79 metri şi 50 de kilograme.

Catrinel Sandu

Fostă prezentatoare TV şi soţia tenismanului Gabriel Trifu a fost mult timp pe prima poziţie a celor mai slabe vedete din România, având o înălţime de 1,68 metri şi 45 de kilograme. Înainte să apară pe sticlă, Catrinel a fost balerină şi mereu a fost atentă la greutatea ei, chiar şi acum când este mămică.

Andreea Bălan

Nu a fost niciodată plinuţă, iar concursul de dans la care a participat în Mexic acum doi ani a stresat-o atât de mult încât ajunsese la greutatea de 50 kilograme la înălţimea de 1,65.