România: 5 vedete care sunt "pe moarte"

14 Decembrie 2010
Un showbizz bolnav de celebritate, cam aceasta este concluzia la care ajungem zilele acestea. Citim din ce în ce mai des, pe primele pagini ale tabloidelor, ştiri cu vedete de la noi care trec printr-o grea şi cruntă suferinţă. Fie că tocmai le-a fost descoperită o boală gravă, incurabilă, fie că sunt suspecţi de nu ştiu ce maladie, fie că trebuie să se opereze urgent, evident, la clinicile de lux din străinătate, toate aceste informaţii ne fac să ni se ridice "părul în cap" şi să ne îngrijorăm că mâine poimâine nu o sa mai avem vedete.

Cătălin Botezatu, de la cancer de colon, la infarct

Miza ca să ajungi pe primul loc în topuri, indiferent de natura lor, este foarte mare. Într-o epocă în care senzaţionalul face legea, fiecare apelează la tertipuri de tot felul care să fie în permanenţă în prim plan. Cătălin Botezatu, bunăoare, poate fi numit fără doar şi poate maestru în promovare. De fiecare dată când simte că începe să-i scadă cota sau când este pe punctul de a-şi mai lansa un proiect, designerul aruncă câte-o bombă. Prima data au fost problemele cu inima, pentru ca mai apoi, cu doar câteva săptămâni înainte să-şi lanseze cartea, să-şi aducă aminte subit că acum 20 de ani a fost operat de cancer la colon.

Bianca Drăguşanu, pacientă de lux la o clinică din State

Relaţia de amor pe care a trăit-o cu Bote se pare că a dat rezultate pentru fosta blondină nu numai la capitolul notorietate, dar şi la capitolul gestionare imagine. Toata lumea a auzit de vestitul accident de care l-a suferit la picior din cauza căruia a trebuit să stea cu el imobilizat. Când toată lumea credea că episodul neplăcut a trecut, fosta blondă a lui Bote iese cu o altă ştire bombă: "Mi-am făcut un set de analize la Viena, iar medicii de acolo mi-au spus că am un hematom format peste altul, la picior. Mi-au recomandat să mă operez la cea mai bună clinică de ortopedie din SUA". Iată cum diva va face o excursie în ţara tuturor posibilităţilor...medicale!

Andreea Marin Bănică, o zână anemică

Este implicată în foarte multe proiecte, este mamă grijulie, soţie, şi, mai nou, se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, care-a "ţinut-o departe" de postul Crăciunului. "Întrucât urmez un tratament, în acest moment, pentru că am trecut printr-o perioadă de anemie puternică, nu pot să ţin o dietă de orice tip ar fi ea, fie că e vorba de post. Am o anumită indicaţie a medicului de urmat şi trebuie s-o respect. În alţi ani, da, am ţinut post. Este bine pentru sănătatea omului, o dată, de două ori pe an e foarte bine să ai parte de o curăţare a corpului", a declarat vedeta pentru ziarul ”Naţional”. Anul acesta, din păcate, soţia lui Ştefan Bănică Jr., nu-şi mai poate curăţa corpul, pentru că are interdicţie de la medic.

Cabral, colesterolul nu-i dă pace

O scrisoare disperată, venită din partea unei asistente medicale angajată la clinica unde se tratează prezentatorul, a pus toată presa pe jar, săptămâna trecută. Cadrul medical care a preferat să-şi păstreze anonimatul a spus că valorile colesterolului în cazul mulatrului sunt de 4 ori mai mari decât ar fi normal şi că poate muri în orice moment. "Cabral se tratează la noi de o jumătate de an. El are o foarte mare problemă cu colesterolul, iar după ultimele analize a ieşit iar peste 840 de unităţi. Ca să înţelegeţi, cel mai bine este să aibă sub 200. Cert e că, în acest moment, pericolul principal e ca pancreasul să intre în autodigestie. Dacă se ajunge aici, el poate să moară în trei zile". Asistenta cere ajutor, pe Cabral nu l-am auzit spunând nimic.

Sexy Brăileanca la final de carieră?

Inamicul pare să fie un nemernic de cancer de col uterin care pare-se să fi poposit în trupul firav al... domnişoarei. Vestea bombă a dat-o o prietena de-a ei, care declară că a vorbit cu actriţa porno de curând la telefon. "Are cancer de col uterin, am vorbit cu ea recent. Ea spune că totul se datorează avorturilor pe care le-a făcut, dar eu cred că este un HPV netratat. Oricum, la meseria ei, deja nu mă mai miră nimic", spune prietena ei atotcunoscătoare într-ale medicinii. Ea a completat că starleta se află acum într-un spital din Germania şi că starea ei este foarte gravă.