România: 4 vedete surprinse făcând sex în public

Persoanele publice de la noi nu se dezmint nici atunci când vine vorba despre locurile în care să-şi potolească hormonii nervoşi. Cel mai recent caz este cel al Simonei Sensual, care, poate lipsită de imaginaţie, dar dornică să se "răcorească", a ales un parc din Capitală pentru o partidă de sex cu Maharu, fostul/actualul/viitor... iubit.

Monica Columbeanu, sex pe gaura cheii

În octombrie 2007, ziarul CanCan dădea publicităţii o înregistrare în care Moni şi Iri experimentau o plăcere... orală într-un restaurant.

În filmuleţul de aproximativ 7 minute, Irinel, îmbrăcat într-un puloveraş în dungi, stă în picioare, iar Monica în genunchi şi îi face sex oral. Toată scena se filmează prin gaura cheii. În înregistrare, Irinel priveşte indiferent pe pereţi, în timp ce Monica dă frenetic din cap, ba mecanic, ba plină de afecţiune, ba disperată.

În pelicula fără mare succes la public, nu se vede organul genital şi nici foarte clar faţa Monicăi, în cadru fiind un pahar care obtura vizibilitatea. Cei doi nu au avut nimic de comentat la adresa "peliculei", dar cota Monicăi a crescut imediat după acest... incident, ea având o ascensiune incredibilă în lumea modei şi nu numai...

Bianca Drăguşanu, în pădure la Băneasa

În ianuarie 2010, Bianca a fost "surprinsă" alături de Cătălin Botezatu, proaspăt întors de pe plaiurile îngheţate ale Antarcticii, în pădure la Băneasa.

Pentru a se încălzi, asistenta păcătoasă de la Antena 1 şi designerul vestimentar au încins o partidă de amor. Şi cum totul s-a desfăşurat "într-o mare discreţie", paparazzi de la Ciao! au surprins tot.

Când dragostea este mare, iar hormonii sunt de nestăpânit, dai o tură în pădure la Băneasa şi te răcoreşti, chiar dacă afară sunt multe grade sub 0, nu-i aşa?

Şi pentru că Bianca şi Cătălin adoră natura, un episod asemănător a fost "surprins" şi în valurile învolburate ale Mării Negre...

 

Foto credit Ciao!

Mariana Moculescu, sex oral unui om de afaceri

Luna trecută, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a fost filmată în timp ce făcea sex oral unui om de afaceri din Botoşani.

 După acest "incident" public, Mariana Moculescu a fost cerută de soţie de Cristi Marin, fostul/actualul ei iubit. Mariana Moculescu a negat legatura ei cu acel film: “Nu sunt eu!”, a declarat ea în emisiunea "Un Show Păcătos", de la Antena 1.  
"Bărbaţii din ziua de astăzi sunt nişte animale. Visează numai sex şi nimic altceva. Următorul bărbat din viaţa mea va trebui să treacă testul abstinenţei. Dacă reuşeste să stea lângă mine două luni fără sex, înseamnă că mă vrea cu adevarat pentru ceea ce sunt, nu doar pentru trupul meu şi clipe de plăcere", spunea Mariana Moculescu, acum ceva timp.

În mass-media a apărut în luna mai a anului 2009 ştirea că Mariana ar presta sex oral pentru 500 de dolari. Informaţia venea de la fostul soţ, Horia Moculescu, care reuşise să surprindă o convorbire între Mariana şi o amică.

Simona Sensual, sex în parc

Se pare că vedetei nu-i mai place să facă sex în dormitor. Pentru că a venit vara, ea şi Maharu, fostul/actualul/fostul iubit (nimeni nu mai ştie) au fost surprinşi făcând sex într-un parc.

Deşi spune că este însărcinată în câteva săptămâni cu un bărbat de altă naţionalitate, Simona Sensual a fost surprinsă de paparazzi Spy, recent, în timp ce făcea sex în amiaza mare, într-un parc din Capitală, cu fostul ei iubit, Nicu Maharu, potrivit ziarului Libertatea. Cei doi nu se află la prima "abatere" de acest gen, ei fiind surprinşi în trecut potolindu-şi hormonii şi în apa Mării Negre.

"Asta este treaba mea, este viaţa mea!", a spus Simona Sensual la "Un show păcătos".