România: 10 vedete prăbuşite fizic

28 Septembrie 2011

Fie că încearcă din răsputeri să slăbească, fie că sunt dependente de muncă sau că au suferit operaţii chirurgicale de mare risc, o serie dintre vedetele de la noi nu sunt, în această perioadă, într-o stare fizică foarte bună. Aşa cum am spus şi mai sus, motivele variază, rezultatul fiind acelaşi. Astăzi vom face o listă cu 10 dintre vedete care nu arată foarte bine şi vom arăta motivul principal care le-a adus în această stare.

Dan Diaconescu nu are zi, nu are noapte

De mai bine de 10 ani, Dan Diaconescu nu duce un stil de viaţă normal. Noaptea este la televizor, iar ziua încearcă să se odihnească deşi, de cele mai multe ori, nu reuşeşte acest lucru. "Doar ziua apuc să dorm. De la 8-9 dimineaţa până la 5 după-amiază. Dacă stau 10 ore în emisiune, gândiţi-vă că trebuie să dorm 9 ore, de regulă, ca să fiu odihnit. Îmi mai rămân câteva ore de mâncare, transport, lucruri de care am nevoie ca orice alt om. Mai semnez acte în pauza de publicitate, câteodată chiar şi în direct. Nimic altceva", povestea vedeta într-un interviu acordat celor de la Dailybusiness.

Cristi Minculescu a trecut pe lângă moarte

În 2009, solistul formaţiei Iris, Cristian Minculescu, trecea prin cele mai cumplite clipe din viaţa lui. Din cauza unei suferinţe mai vechi, artistul a ajuns pe masa de operaţie şi cu ajutorul soţiei sale, care i-a donat o parte din ficatul ei, a reuşit să treacă cu bine. Astăzi poate spune că se simte mai bine, însă trebuie să fie atent în permanenţă şi să se îngrijească.

Dana Marijuana, distrusă de droguri şi dependentă de pastile

Chiar dacă a încercat de foarte multe ori să renunţe la droguri, Dana Marijuana duce în continuare o luptă crâncenă cu această dependenţă. În ultimul an, episoadele au fost destul de dese, iar principalul motiv a fost refuzul artistei de a-şi continua tratamentul pe care este obligată să-l urmeze toată viaţa. "Încă mai iau pastile şi am mai fost şi internată în spital. La droguri am renunţat definitiv şi nu mă mai apuc. Atunci când consumi, îţi doreşti o viaţă nouă, anturaj nou, tot ceea nu nu ai în viaţa reală. De un an nu am mai pus gura pe marijuana. Ultima dată am fost internată în perioada Paştelui, drept caz special. Am zile în care nu mă simt bine, am viziuni, nu suport oamenii răi, le spun adevărul în faţă, iar ei mă internează", a povestit Dana într-un interviu pentru Cancan, în această vară.

Iulia Albu, la un pas de anorexie

Soţia designerului Mihai Albu a şocat pe toată lumea, anul acesta, cu schimbarea radicală de look şi cu noul trend pe care îl promovează. În plus, Iulia Albu a şocat şi din cauza fizicului ei care este din ce în ce mai plăpând. Deşi nu recunoaşte că este anorexică, există voci avizate care spun că ceva nu este în regulă cu soţia designerului de pantofi. Chiar dacă la 1,76 are 45 de kilograme, Iulia Albu se declară mulţumită de felul în care arată şi susţine că are un stil de viaţă mai mult decât sănătos. "Mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc. Mănânc sănătos, beau trei litri de apă pe zi şi alerg. Atunci când duci o viaţă sănătoasă, nu pierzi nopţile şi nu faci excese, nu ai nevoie de diete drastice".

Claudia Cream, de nerecunoscut

Din artista roşie în obraji şi cu forme, Claudia Cream a devenit o femeie extrem de slabă şi palidă. Ea spune că se simte foarte bine şi că datorită regimului fibrio a reuşit să scape de kilogramele în plus, 15 la număr, şi să-şi schimbe total stilul de viaţă. Acuzată de foarte multă lume că ar fi anorexică, vedeta ţine să anihileze aceste zvonuri pe care ea le consideră periculoase pentru fanele ei: "Am 56 de kilograme şi 1,76 cm. Nu sunt anorexică. Anorexia este o boală nu o imagine. Este o boală psihică. Eu promovez un stil de viaţă sănătos, nu foamea, suferinţa. Mănânc extrem de sănătos, iubesc mâncarea sănătoasă, mănânc întreaga zi dacă îmi este foame şi fac o oră de sport", a declarat Claudia Pavel în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV.

Zina Dumitrescu a dispărut

Mama modei din România, Zina Dumitrescu, s-a prăbuşit, la propriu şi la figurat, în momentul în care i-a murit soţul. Despre Zina Dumitrescu s-au spus multe, ba că are probleme cu alcoolul, ba că a încercat să se sinucidă, dar nimeni nu ştie exact care este starea ei actuală, tot ce se poate spune despre ea este că a dispărut. Singura veste a venit zilele acestea când, la telefon, a făcut o declaraţie în legătură cu scandalul dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. "Le-aş vedea pe podium şi pe Andreea Marin, şi pe Mihaela Rădulescu, pentru că sunt două femei cu personalitate foarte puternică şi asta contează înainte de toate", a declarat "Mama Zina", pentru Ring.

Cornel Dinu, slăbit şi bolnav

Aproape două luni a stat Cornel Dinu internat în Spitalul de Urgenţă Floreasca, timp în care a fost supus şi unei operaţii de by-pass coronarian. Vineri (16 septembrie), administratorul delegat al FC Dinamo a fost externat, medicii hotărând că s-a recuperat bine după intervenţie. A doua zi, Mister a fost socru-mare, fiul lui, Corneluş, căsătorindu-se cu Alexandra. Iniţial nunta fusese programată pentru 3 aprilie, dar din cauza stării precare de sănătate a tatălui său, mirele a decis să amâne evenimentul.

Monica Pop a slăbit bând cafea

"Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă". Aceasta a fost prima etapă din regimul draconic pe care l-a ţinut medicul oftalmolog, regim neindicat clar. "Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 - 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate", spune Monica Pop. Povestea s-a repetat şi a doua zi şi, pentru că starea de saţietate se instala în timpul convorbirilor cu prietenii, oftalmologul a repetat povestea până a ajuns să slăbească 37 de kilograme în opt luni. Acum, dacă o priveşti pe Monica Pop ai senzaţia că suferă de o boală gravă, însă ea neagă acest lucru.

Teo Trandafir, aprope un an de boală

La începutul anului acesta, vedeta a fost la un pas de moarte. O criză oribilă a dus-o la urgenţă unde a aflat că are pancreatită cronică. Cum în România nimeni nu s-a putut ocupa de cazul ei, vedeta a fost transferată la clinica AKH din Austria unde a stat trei luni de zile. A fost operată de mai multe ori, a trecut din comă, în semiconştienţă, pentru ca pe 20 aprilie să se întoarcă acasă. Zilele acestea a fost operată din nou, de data aceasta fiind vorba de eliminarea unor polipi, efecte adverse în cazul pacienţilor care au suferit intervenţii chirurgicale repetate. "Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr, care am aflat ulterior că a fost crud. N-au ştiut tot timpul dacă o să scap. Au fost fluctuaţii foarte mari de stare", povestea ea la întoarcerea în ţară.

Gigi Becali, obosit şi îmbătrânit

Ultimele evenimente de la echipă, criza financiară, problemele în afaceri l-au măcinat vizibil pe finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Chiar dacă aparent nu are nimic, pe fizicul latifundiarului din Pipera efectele se văd. Pare că a îmbătrânit înainte de vreme.