România: 10 vedete care se urăsc de moarte

7 Septembrie 2011
Conflictele şi războaiele mediatice dintre vedete au făcut întotdeauna deliciul presei şi al publicului. Certurile în direct şi în exclusivitate sunt bucuriile moderatorilor în criză de audienţă, care deşi aparent încearcă să stingă conflictul, printre dinţi nu fac altceva decât să menţină cenuşa caldă.

Există câteva conflicte care au intrat în istoria showbiz-ului autohton, dar sunt şi altele pe care le putem considera "prospături". Astăzi vom vorbi despre 5 dispute care sunt atent urmărite de public.

Andreea Marin Bănică către Mihaela Rădulescu: "Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată"

Fosta Zână a Surprizelor pare urmărită de ghinion, în ultima vreme. Zilele trecute a fost agasată de paparazzi Cancan TV, în timp ce era la restaurant, dar acest lucru nu a rămas neterminat. La fel de neterminat este şi veşnicul conflict pe care îl are cu Mihaela Rădulescu, conflict despre care multe voci susţin că ea este cea care-l întreţine. Nu ştim care este adevărul, însă faptul că divele absolute ale mondenului românesc au multe de împărţit nu este un secret pentru nimeni. Sunt de notorietate replicile acide pe care cele două le-au aruncat, la un moment dat, una la adresa celeilalte. În 2007, în timpul campaniei de strângere de fonduri pentru Teodora Georgescu, fiica Lianei Stanciu, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu s-au bătut în replici tăioase, după ce fosta Zână a surprizelor a fost acuzată de Mihaela Rădulescu că a atacat campania: "Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată", îi transmitea Marin lui Rădulescu.

"Nu ştiu cum am atacat eu campania, atât timp cât banii sunt în conturile Lianei. Contează în ce cont se depun banii?" s-a întrebat Andreea. Aflând că o trupă de muzică a mai deschis un cont, pe numele tatălui Lianei, ea s-a întrebat: "Şi aceştia au atacat campania? N-am pronunţat în emisiunea mea numele Mihaelei Rădulescu. Am declarat că sunt de acord cu campania. UNICEF nu este o instituţie care să ajute persoane individuale. Eu am acţionat ca om de televiziune nu ca ambasador UNICEF. Cred că cel mai bine era să mergem mână în mână: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin!", a mai afirmat vedeta în emisiunea 100% adevărat, de la Realitatea.TV.

"Mi-e groază că tebuie să trăiesc într-o ţară în care să justific o faptă bună. Aştept să vină ziua când Liana şi Mihai vor fi ambii fericiţi că Teodora este sănătoasă", declara, la rândul ei, Mihaela Radulescu, la Antena 3.

Bianca Drăguşanu crede că Botezatu este invidios pe succesul ei

Se pare că prestaţia Burlăciţei nu a fost pe placul mentorului Cătălin Botezatu, aşa cum nu a fost nici pe placul şefilor ei de la Antenă. Până mai ieri existau discuţii aprinse vizavi de onorariul Biancăi Drăguşanu, care era în pericol de... evaporare, după ce roşcata a făcut greşeală după greşeală în timpul filmărilor. Escapadele amoroase cu Adrian Cristea şi Ciprian Marica au fost cele care ar fi umplut paharul şi care i-au enervat nu numai pe şefi, dar şi pe Bote. Şi pentru că asemenea comportament nu putea să treacă netaxat, Bote s-a îndepărtat de "Pupila lui". Aceasta, simţindu-se dată la o parte, a reacţionat: "Ştiu de la cine mi se trag toate astea. Este cineva care spune că mă iubeşte, dar o face numai în faţa camerelor de filmat. Nu mi-ar da să beau nici măcar un pahar cu apă. E o persoană care cred că este invidioasă pe faptul că prezint interes pentru presa chiar şi fără să fac nimic. Acum sunt fericită, nu mă mai interesează răutăţile din jurul meu", a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan.

Oana Zăvoranu: "Măruţă să-şi pună crucea pe piept!"

Persoanele care au intrat în colimatorul Zăvorancei sunt multe, mai ales în ultima vreme. Şerban Huidu, mama ei, Pepe, foştii socrii, ziarele, lumea întreagă... Se pare că Oanei Zăvoranu îi place să intre în conflicte şi, dacă nu există unul, îl inventează. Nu inventat este, însă, cel despre care vom vorbi astăzi. Cel mai mare duşman al fostei Queride, după mama ei bineînţeles, este Cătălin Măruţă, moderatorul care a decis să joace contra ei în scandalul divorţului. Mai mult decât atât, Măruţă i-a dat frâu liber lui Pepe să spună tot despre ce s-a întâmplat între el şi fosta soţie. Acest lucru a enervat-o la culme pe vulcanica Oana care nu s-a putut abţine: "Crucea pe piept să şi-o pună Măruţă şi eventual Pro TV-ul, pentru linşajul mediac pe care îl practică de 2 luni", a spus vedeta în momentul în care a fost întrebată despre crucea aflată pe pieptul ei în şedinţa foto realizată pentru revista Playboy.

Şerban Huidu către Mircea Badea: "Cap de pompă ce eşti!".

Asemenea Oanei Zăvoranu, Mircea Badea este un alt personaj care pare întotdeauna că se află într-un permanent conflict. Chiar şi tonul vocii lui te duce cu gândul la acest lucru. Un adevărat conflict, însă, o luptă grea şi constantă este cea pe care moderatorul de la Antena 3 o duce cu Şerban Huidu. De 10 ani, între cei doi, există schimburi de replici, care mai de care mai acide. "Frezat ciumpalac", un "Manelist cu aere de intelectual", "Un monument de ipocrizie", "Un lingău şi un pupincurist" sau un "Limbric guraliv", acestea sunt o parte dintre epitetele pe care Badea le-a folosit la adresa lui Şerban Huidu. Nici Cârcotaşul nu s-a lăsat mai prejos, spunându-i lui Badea clar: "Cap de pompă ce eşti!".

Iulia Albu: "Cine este Alin Gălăţescu?"

Acum câteva luni, showbiz-ul autohton era zdruncinat de un scandal iscat de două personaje aparent neinteresante: Alin Gălăţescu şi soţia designerului Mihai Albu, Iulia. Deranjat vizual de o rochie pe care noua Flapper Girl a României a purtat-o la Premiile Gopo, Alin Gălăţescu, critic de modă, a considerat necesar să vorbească despre această apariţie. "Ea este într-o tranziţie. Aştept să văd cu ce surpriză apare! Poate o colecţie de lenjerie intimă, cine ştie. Oricum, ţinuta asta mie personal mi se pare puţin păroasă". Reacţia Iuliei Albu nu a întârziat să apară: "Sunteţi un om cu papagal care a dat din coate şi a ieşit în faţă". "Unde lucrează Alin Gălăţescu? Cine v-a spus că este designer? A avut vreo prezentare în ultima perioadă?", a continuat aceasta.