Reese Witherspoon, de nerecunoscut pe coperta unei reviste: „Este retușată oribil. Am crezut că e fiica ei”

Publicația InStyle este aspru criticată pentru că a photoshopat intens o fotografie cu actrița Reese Witherspoon, publicată pe coperta numărului din decembrie/ianuarie 2022.
Cititorii au reacționat imediat după ce publicația a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua ediție, spunând că actrița în vârstă 45 de ani este „de nerecunoscut”. 

În fotografie, Witherspoon pozează purtând un body negru Dolce & Gabbana și pantaloni scurți, având o coafură voluminoasă și un machiaj în stil smokey eye. Vedeta pare mult mai tânără în imaginea de pe copertă, iar fanii s-au întrebat dacă a fost de acord cu această modificare radicală în Photoshop.


„Ea a fost de acord cu această editare? Nu seamănă deloc cu ea”, a comentat un user la postarea de pe Instagram a revistei de modă.

„Serios? De parcă ar avea nevoie de retușări! Trebuie doar să faceți o poză frumoasă!”, a scris o altă persoană.

„De nerecunoscut.
Ce i-ați făcut acestei femei frumoase?”, a adăugat un alt internaut.

„Este o retușare oribilă! Am crezut că este fiica ei”, a comentat un fan.

„Sincer, este dureros de privit. Este superbă în realitate. Lăsați-i fața în pace. Este ceva greșit și transmite mesaje greșite”, a criticat un alt user.

Comentariile negative au fost atât de multe încât redactorul-șef al revistei a fost nevoit să intervină în secțiunea de comentarii.


„Pentru cei care comentează despre retușare, conceptul a fost unul foarte sexy, cu machiaj intens al ochilor și păr voluminos.
O vedem rar pe Reese astfel și tocmai asta era ideea”, a scris Laura Brown.

Ea a postat apoi unui video realizat în timpul ședinței foto pentru a demonstra că actrița arată la fel ca pe copertă.

Vedeta nu a fost afectată de criticile primite și a postat la rândul său coperta pe pagina sa Instagram.

„@instylemagazine, mulțumesc că m-ai pus pe coperta din această lună! Multe mulțumiri echipei creative care m-a făcut să mă simt precum o adevărată femeie de afaceri dură și puternică”, a scris Reese pe Instagram.

Foto: Hepta; Instagram/instylemagazine

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Noiembrie 2021