Photoshop de România: 7 vedete operate cu calculatorul

19 Septembrie 2011
Te deprimă când vezi atâtea fete frumoase în revistele de modă? Ai senzaţia că vedetele sunt din ceară? Crezi că cele pe care tu le admiri sunt perfecte la trup? Ei bine, a venit vremea să conştientizezi că perfecţiunea nu există şi că fiecare are defectele şi nemulţumirile lui. Astăzi, exemplificând, vom încerca să demonstrăm cât de important este Photoshop-ul în viaţa vedetelor de la noi şi nu numai. Nu este cazul să fim răi şi să ne gândim că numai în România e aşa. Şi în afară sunt folosite aceleaşi tehnici de... înfrumuseţare.

Daniela Gyorfi, aproape de nerecunoscut

Este drept că are o vârstă şi că nu mai poate fi chiar proaspătă, însă diferenţa dintre Daniela Gyorfi natural şi cea photoshopată este evidentă şi mult prea mare. Mai precis, acolo sunt câţiva ani în minus.

Mihaela Rădulescu, puţin ajutată

Stilul de viaţă o ajută mult pe iubita lui Dani Oţil, însă iată că vârsta a început să-şi pună amprenta pe chipul ei. Fotografiile demonstrează acest lucru. Şi aici vorbim de câţiva ani în minus.

Andreea Bănică se înţelege bine cu tehnologia

Solista a reuşit să creeze o imagine perfectă despre ea, deşi nu a fost întotdeauna valabilă. În cazul ei, photoshop-ul a reuşit să-i ardă câteva kilograme.  

Inna, mai mult glamour

La prima vedere, Inna nu are niciun defect şi asta pentru că o ajută foarte tare vârsta. În cazul ei, photoshop-ul o face mult mai glamour.

Bianca Drăguşanu, o reală păpuşă Barbie

Fosta iubită a lui Bote a încercat să ajungă la perfecţiune, dar iată că întotdeauna este loc de mai bine. Chiar şi în cazul ei, un personaj mai mult decât operat, Photoshop-ul face minuni. Buze mai senzuale, puţină culoare în obraz şi piele perfectă.

Andreea Raicu, diferenţe izbitoare

Iubita lui Tudor Chirilă a şocat întotdeauna atunci când s-a arătat nemachiată, nearanjată. La trup arată perfect, dar cearcănele  sunt de coşmar. Un aspect nepermis pentru o femeie care este considerată una dintre cele mai frumoase din România.

Monica Columbeanu, ajutată de computer

Chiar dacă întotdeauna a încercat să pară altceva decât este, tehnicile moderne de înfrumuseţare cu ajutorul calculatorului au fost primele care au dat-o de gol.