Pe urmele Angelinei Jolie: Kelly Osbourne vrea să-şi scoată şi ea ovarele

Fiica rockerului Ozzy Osbourne a dezvăluit că a fost depistată cu gena cancerului şi plănuieşte să facă operaţia pe care a suportat-o recent celebra actriţă.

La doar câteva zile după ce Angelina Jolie a anunţat că a suferit o operaţie de eliminare a ovarelor pentru a evita riscul de a face cancer, o altă vedetă anunţă că are de gând să apeleze la aceeaşi soluţie. Şi din acelaşi motiv.

Kelly Osbourne a dezvăluit în emisiunea de televiziune "The Talk" că organismul ei are o mutaţie genetică ce o predispune la apariţia cancerului, astfel că intenţionează să suporte o operaţie preventivă de extirpare a ovarelor.

"De fapt, am gena cancerului", a spus vedeta în vârstă de 30 de ani. "Mama ne-a pus pe toţi să facem testele după ce a aflat că ea are acea genă din cauza căreia şi-a făcut o mastectomie dublă", a explicat ea.

"Sunt 100% de acord cu această operaţie. Ştiu că într-o zi va trebui să o fac şi eu, pentru că dacă voi avea copii, voi dori să fiu sănătoasă şi să pot să-i cresc.
Vreau să fiu lângă ei şi să-i sprijin în orice fel voi putea"
, a mai spus fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne.

"O aplaud pe Angelina pentru că ne-a atras atenţia asupra acestui lucru, iar oamenii merg acum să se testeze"
, a adăugat Kelly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2015