Nicoleta Luciu o mamă extremă. Tripleţi, înfometare, silicoane

A mai fost distrus un mit. Cei mai mari sâni naturali din România au fost înlocuiţi cu cele mai mari silicoane din România. Nicoleta Luciu, vedeta care nu se opreşte să ne uimească, a mai făcut una tare în weekend-ul care a trecut.
A mai fost distrus un mit. Cei mai mari sâni naturali din România au fost înlocuiţi cu cele mai mari silicoane din România. Nicoleta Luciu, vedeta care nu se opreşte să ne uimească, a mai făcut una tare în weekend-ul care a trecut. Bruneta şi-a pus silicoane. Nemulţumită de aspectul pe care-l aveau sânii ei după două sarcini şi patru copii, vedeta Playboy a decis să facă această operaţie care, acum 5 ani de zile, părea o glumă proastă în cazul Nicoletei Luciu.

Relaţia vedetei cu afaceristul Zsolt Csergo s-a dovedit extrem de... fructuoasă pentru instinctele materne ale brunetei. Lăsând în urmă pictorialele Playboy, rolul de asistentă TV uşor tâmpă şi relaţia nu tocmai bună cu Dinu Maxer, Nicoleta Luciu îl aduce pe lume, în 2008, pe Zsolt Jr., un copil la care nimeni nu se aştepta, în afară de cei doi părinţi şi familiile lor. Într-o perioadă în care nuditatea era pe val, ca şi acum de altfel, prin naşterea acestui copil toată lumea s-a gândit că specialista Nicoleta Luciu va pierde teren. Nu a fost deloc aşa!

Misterul dispariţie kilogramelor într-o lună şi jumătate


Chiar dacă cele 90 de kilograme pe care le-a afişat după venirea pe lume a băieţelului ei păreau a reprezenta finalul sex-simbolului Nicoleta Luciu, ambiţia vedetei a demonstrat contrariul. Dieta hulită de toată lumea, dusă la extrem, denumită de multe ori înfometare şi exerciţiile fizice istovitoare au făcut ca vedeta să revină la greutatea care a consacrat-o într-o lună şi jumătate. Ce a însemnat asta în kilograme? Nici mai mult, nici mai puţin decât 30. (poza principala)

Compot de mere, supa de pui nesarată şi un baton de slăbit au fost cele trei elemente care i-au topit grăsimea vedetei Playboy. "Este o cură foarte bună de detoxifiere pentru că se consumă foarte multe lichide, iar sarea este total exclusă, astfel ca nu reţii apă în corp şi elimini toate toxinele", mărturisea acum 3 ani vedeta, recunoscând, însă, că au ajutat-o foarte mult şi mersul pe bicicletă şi alergatul, dar şi urcatul scărilor în locul liftului.

Sarcină multiplă, kilograme multe în plus


După lupta contracronometru cu kilogramele în plus, când nimeni nu se mai aştepta că se va supune din nou riscului să devină obeză, Nicoleta Luciu anunţa în mai 2011 că va aduce pe lume tripleţi. "Timp de un an mi-am dorit, nu m-am protejat şi nu am rămas însărcinată, credeam că e o problemă, de aceea nu voiam să spun la nimeni. Am vrut neapărat copil şi am făcut o stimulare ovariană, prin care în loc de un ovul, se află trei, în uter, aşa că s-a întâmplat. Am rămas şocată când am văzut că sunt trei în loc de unul, spuneam că nu poate fi adevărat.", explica fericita graviduţă atunci.



Şoc şi premieră în lumea mondenă din România şi, aşa cum era normal, toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură marele moment al naşterii. Până atunci însă, adică pe 1 octombrie, publicul a putut urmări ecografii în direct, schimbări de look, travaliu la o oră de maximă audienţă şi, evident, multe kilograme în plus. De data aceasta nu a mai pornit lupta de la 90 de kilograme, ci de la 85, iar momentul de graţie a venit două luni mai târziu, când a reuşit să oprească acul cântarului la 63 de kilograme. Un calcul simplu arată că în două luni Luciu a slăbit 22 de kilograme. Spre deosebire de prima sarcină, acum vedeta a fost ajutată în lupta cu kilogramele în plus de medicul estetician Kasem Abu Bakr care, aplicând cele mai noi metode de remodelare corporală, a reuşit să-i sculpteze practic trupul vedetei Playboy, evident contra cost. Costul, însă, este mult peste femeile care câştigă salariul mediu pe economie.



22.100 de euro pentru un trup de invidiat


"Totul s-a făcut în cinci şedinţe a câte o jumătate de oră. Nu sunt operaţiuni periculoase, pentru că aparatura e una performantă, iar tratamentul e personalizat pe fiecare pacient în parte"
, le-a declarat celor de la Click, medicul Kasem Abu Bakr. "Nicoleta a mai vrut o epilare definitivă cu laserul pe tot corpul. Pentru asta e nevoie de 10 şedinţe, care se întind pe cinci luni. Varicele şi vergeturile au fost îndepărtate cu un laser special. Au fost scoşi pistruii şi s-a intervenit şi pe burtă pentru o pigmentare a pielii după sarcină", a continuat acesta. Pe bucăţi, întreaga sumă a fost împărţită astfel:

Faţă

  • eliminarea imperfecţiunilor cu laserul (augumentare facială) - 1.000 euro
  • scoaterea cearcănelor cu laser - 800 euro
  • regenerarea pielii feţei cu laser - 800 euro
  • scoaterea pistruilor care au apărut după naştere - 500 euro'

Corp

  • sculptarea corpului cu laser (burtă, şolduri, fund, părţile laterale ale picioarelor, părţile inferioare ale picioarelor, tonifierea glandei mamare) - 4. 800 euro
  • epilare definitivă pe tot corpul - 3.900 euro
  • depigmentare normală după sarcină (pe burtă) -1.000 euro
  • eliminarea aluniţelor de pe tot corpul - 700 euro (50 euro aluniţa)
  • operaţie de ridicare şi umplere a sânilor (implant mamar) - 6.000 euro

Picioare

  • scoaterea varicelor cu laserul - 1.600 euro
  • eliminarea vergeturilor - 1.000 euro


Aşa cum se poate observa, în aceasta "factură" a îmbunătăţirilor, în cazul Nicoletei Luciu a fost trecută şi intervenţia la nivelul sânilor, cele mai de preţ podoabe ale brunetei, "bijuteriile" care au transformat-o în star în urmă cu mai bine de 10 ani. "Am alăptat până la două luni. Acum nu mai alăptez, aşa că doctorul mi-a spus că pot să fac operaţia în această perioadă", declara vedeta la începutul acestei luni. "Este o operaţie cu laser de ultima tehnologie şi constă în reconstrucţia sânilor printr-un implant care îmi va păstra aceeaşi cupă D, dar care îmi va umple partea de sus a sânilor. După operaţie, sânii vor fi mai fermi" completa aceasta.

Mult aşteptata intervenţia a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut. Operaţia a durat 4 ore, a decurs normal, iar din anestezie vedeta s-a trezit cântând de fericire că este din nou posesoarea celor mai frumoşi sâni din România. "Poate merge în decolteu pe stradă, nu e nici o problemă, căci nu este o operaţie clasică, ci una cu laser, iar recuperarea este foarte rapidă. Când s-a trezit din anestezie cânta de bucurie! Starea ei este foarte bună, iar operaţia a fost un succes. Trebuia să ia masa cu noi ieri, dar s-a grăbit să ajungă acasă, căci îi era dor de copii", a declarat medicul Kasem Abu Bakr.



La fel de mulţumită de rezultat a fost şi pacienta care, la ieşirea din clinică, a ţinut morţiş să-şi afişeze noile podoabe: "Operaţia a fost un succes, mă simt excelent, doctorul Kasem Abu Bakr mi-a spus că nu voi avea dureri, şi aşa a fost".

Iată, aşadar, că după 3 ani şi jumătate, în care sarcinile, dietele, sportul şi vizitele la ginecolog, disperarea Nicoletei Luciu de a fi şi mamă şi de a-şi păstrat şi statutul de cea mai sexy vedeta feminină din România a fost satisfăcută. În toată această poveste frumos ambalată a intervenit un singur element care vine, oarecum, să întunece totul: din nou, naturalul a pierdut în faţa artificialului.
24 Ianuarie 2012