Monica Gabor, cea mai urâtă piţipoancă

26 Iulie 2011
Nu spunem noi că Monica Gabor este cea mai urâtă, acest lucru ne este demonstrat de soft-ul pus la dispoziţie de site-ul Anaface.com. Aici dacă îţi uploadezi o poză şi, conform exemplului, bifezi 17 puncte "strategice", poţi afla cât eşti de frumoasă pe o scară de la 1 la 10. Soft-ul măsoară distanţa dintre punctele astfel poziţionate şi în funcţie de simetria trăsăturilor tale te notează. Acest lucru l-am făcut şi noi cu 10 dintre cele mai cunoscute piţipoance din showbizz-ul actual. Să vedem ce a ieşit.

1. Simona Sensual, nota 8,99

Blondina, binecunoscută publicului atât pentru apariţiile nude în presă, dar şi pentru scandalurile amoroase sau profesionale în care a fost implicată, a împlinit în ianuarie 28 de ani. Indiferent de ocazie sau de motivul pentru care găseşte să se promoveze, Sensual "organizează" în prealabil un scandal. Să nu uităm de ultimul când a fost prinsă făcând sex cu veşnicul fost, actual şi probabil viitor iubit, Maharu'.

2. Daniela Crudu, nota 8,86

Nonconformista asistentă TV se clasează, aşadar, pe locul al doilea. Are 22 de ani şi a devenit cunoscută datorită postului de asistentă TV de la matinalul Antenei 1. Spre deosebire de marea parte a suratelor sale, Cruduţa nu s-a lansat cu ajutorul unui scandal, dar a reuşit să se menţină datorită celor izbucnite ulterior. Chiar şi transferul ei la emisiunea "Un show păcătos" se datorează scandalului în care a fost implicată alături de Bianca Drăguşanu şi Leo de la Strehaia. În plus, trebuie menţionat că Daniela Crudu şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui, pentru că era minoră la vreme la care şi-a făcut intervenţia chirurgicală.

3. Adelina Pestriţu, nota 8,77

Înainte să devină celebră în România, bruneta de 24 de ani a fost dansatoare în Ibiza unde i-a furat ochii unui milionar cu yacht şi elicopter particular. Destinul a făcut însă ca Adelina să-l întâlnească pe Liviu Vârciu şi să se mărite cu el. Tocmai acest măritiş sau mai bine zis divorţul intervenit la câteva luni după, a propulsat-o pe bruneta din Câmpulung.

4. Oana Zăvoranu, nota 8,51

Fosta soţie a lui Pepe face ce face şi ajunge pe primele pagini ale ziarelor. Scandalurile, iubirea şi mai apoi divorţul de Latino Loverul au adus-o cu o frecvenţă aproape obositoare în faţa publicului. De pe vremea când juca în telenovelele de la Acasă TV, vedeta de 38 de ani nu a mai făcut nimic notabil pe parte profesională, însă frecuşurile din viaţa particulară îşi fac simţită prezenţa atunci când vine vorba de notorietatea divei. Din primăvara acestui an, spaţiul de emisie al emisiunilor de divertisment sunt ocupate în mare măsură de divorţul lui Zăvo, dar şi de scandalul de mai bine de 7 ani pe care-l are cu mama ei pentru avere.

5. Laurette, nota 8,38

Mulatra de 28 de ani a avut foarte multe de câştigat datorită look-ului său exotic, imagine care i se datorează tatălui său, originar din Nigeria. Brăileanca s-a făcut remarcată ca asistentă a Adrianei Bahmuţeanu la emisiunea "La şuetă cu Bahmu", de la Kanal D, de unde a fost concediată, în direct, de moderatoare. De atunci, contractele au început să curgă pentru Laurette, Măruţă folosindu-se chiar de povestea ei tristă pentru emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. El a reuşit să-i aducă tatăl în România pe care nu-l mai văzuse de mai bine de 25 de ani, în direct, în emisiune.

6. Bianca Drăguşanu, nota 8,18

Fosta blondă a lui Bote are 29 de ani şi a apărut pentru prima dată la televizor când avea 17 ani, la "Din Dragoste". Atunci dorea să se împace cu iubitul ei, un domn bine din Petroşani. Acum, la mai bine de 10 ani de atunci, după nenumărate operaţii estetice şi ajustări cosmetice, Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai dorite femei din România.

7. Mariana Moculescu, nota 8,08

Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu poate fi considerată a fi cea mai în vârstă piţipoancă. La cei 42 de ani ai săi, Mariana Moculescu a intrat în atenţia publicului datorită unei sumedenii de scadnaluri cu tentă sexuală. Acum două luni a fost făcut public un clip în care Mariana Moculescu a fost filmată când făcea sex oral. Ulterior, aceatsa a mărturisit că a trebuit să se prostitueze pe 500 de dolari, acum mai bine de zece ani, pentru că nu avea bani să-şi întreţină copilul, pe Nidia, fiica pe care o are cu Horia Moculescu.

8. Sânziana Buruiană, nota 7,82

Modelul de 27 de ani este prima femeie din România care şi-a botezat sânii, cei drept extrem de importanţi în cariera sa. Bunăoară, pe cel drept îl cheamă Sânzi, iar pe cel stâng, Ana. În plus, blondina, fiică de judecător, este fondatoarea Partidului Blondelor din România. Atenţia media a câştigat-o o dată cu apariţiile ei în ziarul Libertatea, unde prezenta Meteo mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

9. Andreea Tonciu, nota 7,13

Are 25 de ani şi a devenit cunoscută datorită dezinvolturii cu care acceptă să pozeze goală. Falsele pudori nu sunt sinonime cu numele ei, aşa cum nici povestea că, în sfârşit, se desparte de Nicolae Mitea. Tonciu a reuşit să acapareze primele pagini ale ziarelor din ultima vreme cu relaţia ei de dragoste tumultuoasă pe care o trăieşte cu fotbalistul. Acum două săptămâni a apărut la Happy Hour şi s-a jurat că  nu se mai întoarce în patul celui care pe alocuri a mai şi altoit-o, pentru ca două zile mai târziu să anunţe că s-a împăcat cu el şi că plănuiesc o vacanţă exotică pentru luna decembrie.

10. Monica Gabor, nota 6,17

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu are 23 de ani şi a devenit cunoscută tocmai datorită datorită mariajului pe care l-a avut cu milionarul de la Izvorani. Divorţul lor este subiect de presă de la începutul acestui an, la fel ca şi procesul pentru custodia fiicei lor, Irina. Mai nou, presa din România a descoperit motivul pentru care fosta Scorpie de la Izvorani adoră să meargă în State. Se pare că şi-a găsit acolo un chinez bogat şi căsătorit. Monica Gabor e cea mai urâtă ”piţi” din România, conform rezultatului de pe site-ul anaface.com.