Moni şi Iri: 15 secrete murdare

Chiar dacă a fost oarecum umbrită de divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, lupta dintre Monica şi Irinel Columbeanu continuă să facă valuri. Cei doi au ajuns să-şi arunce cuvinte grele, jigniri, acuzaţii, totul pentru custodia micuţei Irina, pentru bani, pentru notorietate şi, din păcate, împotriva demnităţii lor ca oameni.
Chiar dacă a fost oarecum umbrită de divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, lupta dintre Monica şi Irinel Columbeanu continuă să facă valuri. Cei doi au ajuns să-şi arunce cuvinte grele, jigniri, acuzaţii, totul pentru custodia micuţei Irina, pentru bani, pentru notorietate şi, din păcate, împotriva demnităţii lor ca oameni.

De pe urma declaraţiilor pe care le fac, am ajuns să aflăm lucruri incredibile, secrete murdare ascunse de strălucirea şi aparenţele pe care le vindeau cei doi opiniei publice. Cine ar fi bănuit că în cazul lor Raiul este Iad şi că Aurul este de fapt Cenuşă?

Ce spune Monica despre Irinel


1. "Întâlnirea cu soţul meu a fost aranjată"

Monica Columbeanu dezvăluie că şi-a întâlnit soţul în urma unui aranjament încheiat de acesta cu Matei Miko, cel care avea să le fie şi naş.
"Aveam 18 ani şi câteva luni când am venit în marele oraş Bucureşti, în ziua de 13 iunie 2005! .... Am fost dusă de soţii Miko la Izvorani", declară ea în cererea înaintată Judecătoriei Buftea. Femeia îşi aminteşte cum, la un moment dat, cei doi soţi Miko au dispărut, ea rămânând singură cu cel care avea să-i devină soţ.

2. Irinel Columbeanu reciclează cadourile

La puţin timp după ce i-a devenit soţ, Monica Columbeanu află lucruri incredibile despre darurile pe care le-a primit de-a lungul timpului de la Irinel, lucruri despre care recunoaşte că i-au luat ochii. "Toate aceste cadouri aparţineau altor 'iubite' ale lui Irinel Columbeanu. Până şi hainele pe care le primisem fuseseră îmbrăcate şi purtate de alte fete "prezentate" tot de familia Miko, fete hrănite cu aceleaşi speranţe mincinoase şi perfide! Purtam hainele dăruite şi reciclate de către Irinel Columbeanu după ce au fost returnate de Gabriela Botezat, din Rădăuţi, de Lidiana Moldovan din Cluj şi de alte fete!", precizează Monica.


3. Irinel Columbeanu, disperat să apară la TV

Fotomodelul declară că nu ea a fost cea care şi-a dorit să fie în permanenţă în lumina reflectoarelor, ci că a fost efectiv obligată de soţul ei să accepte aceste situaţii. Ea îşi prezintă bărbatul ca pe unul înnebunit după notorietate şi prezenţă constantă pe primele pagini ale ziarelor şi în emisiunile de televiziune.

4. Irinel Columbeanu, sărac lipit

Geniul malefic de la Izvorani, sărac lipit, acestea sunt apelativele pe care i le adresează milionarului fosta soţie. Pentru a demonstra răutatea de care poate da dovadă Irinel Columbeanu, Monica aminteşte de o scenă a cărei victimă a fost Blanche, fosta lui iubită. Se pare că acesta, supărat că relaţia lor s-a terminat, a ordonat distrugerea cu buldozerul a salonului de cosmetică pe care Blanche îl deţinea.
Mai mult decât atât, Monica Columbeanu afirmă că îl crede capabil de aceleaşi răutăţi şi în ceea ce o priveşte, mai ales că acesta a declarat ferm că nu se va lasă "până nu mă va sfâşia".

5. Irinel Columbeanu, un alcoolic dependent de sedative

Acestea sunt alte dezvăluiri pe care le face fosta Scorpie de la Izvorani despre cel care încă îi mai este soţ. Ea declară că Irinel Columbeanu este "sclavul" Xanaxului şi al alcoolului, doar astfel reuşind să treacă peste depresiile care-i devastează viaţa. Ea spune despre acest bărbat că este un frustrat şi că orgiile sexuale şi grandomania nu fac decât să ascundă faptul că bărbatul este total nemulţumit de felul în care arată şi că îi este în permanenţă teamă să nu sfârşească în sărăcie.
25 Martie 2011