Lady in red: Sharon Stone arată la 57 de ani ca-n "Basic Instinct"

Actrița americană a luat cina la un restaurant din Milano și i-a lăsat cu gura căscată pe italieni.

Sharon Stone își sfidează vârsta. Chiar și atunci când e departe de Hollywood, fostul sex-simbol al anilor '90 arată extraordinar. Miercuri seară, vedeta i-a lăsat fără cuvinte pe cei care au admirat-o la ieșirea dintr-un restaurant din Milano: la 57 de ani, vedeta americană este într-o formă de zile mari, evidențiată și de ținuta aleasă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă până sub genunchi, Sharon Stone a luat cina cu un grup de prieteni la Trattoria Milanese.

Starul din "Basic Instinct" arăta sexy, iar rochia mulată îi scotea în evidență posteriorul, lăsându-i la vedere spatele gol. Deși îi sublinia liniile corpului, ținuta nu era lipsită de eleganță, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Cu părul blond tuns scurt, actrița și-a accesorizat rochia cu pantofi aurii cu toc-cui, și un lănțișor din aur cu un pandantiv în formă de floare.

Apariția elegantă a actriței confirmă încă o dată forma excelentă în care se află.

Sharon Stone a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar, ea vorbind în paginile acestei publicaţii şi despre momentele dramatice prin care a trecut, în 2001, după ce a fost diagnosticată cu anevrism cerebral.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2015