Katy Perry, la 35 de ani: Vedeta are cel mai frumos cadou de ziua ei

Cântăreața americană împlinește 35 de ani pe 25 octombrie. Ea a primit deja cel mai frumos cadou: în august a devenit mamă.

Născută în 1984, Katy Perry împlinește 35 de ani pe 25 octombrie. Este cea mai frumoasă aniversare de care poate avea parte, după ce în august ea a devenit mama unei fetițe, Daisy Dove.

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată. În luna aprilie, Bloom şi Perry au dezvăluit că aşteaptă o fată, ea fiind primul copil al celor doi.

Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

"I Kissed a Girl", primul succes


Katy Perry s-a născut la 25 octombrie 1984, în Santa Barbara, California, SUA şi a devenit cunoscută datorită hitului, din 2008, "I Kissed a Girl".

La vârsta de 17 ani s-a mutat la Los Angeles, imediat după ce a absolvit liceul. Cooptată la casa de discuri Red Hill Records, scoate primul ei album cu muzică gospel, intitulat "Katy Hudson", în 2001.

În octombrie 2004, ea a fost numită "The Next Big Thing" de revista Blender. În 2005, ea a înregistrat piesa "Simple" care s-a aflat pe coloana sonoră a filmului "The Sisterhood of the Traveling Pants". În 2007, Perry a semnat cu Capitol Music Group, având astfel calea deschisă către apariţii la MTV şi VH1, precum şi în diverse reclame.

La gala MTV Video Music Awards din 2008 a interpretat piesa "Like A Virgin" a Madonnei. Albumul "One Of The Boys" lansat pe 17 iunie 2008 devine un mare succes comercial, primul single oficial "I Kissed A Girl", fiind numărul 1 în Billboard Hot 100.
În 2009 a participat la "No Doubt - Summer Tour".



Katy Perry a lansat la 24 august 2010, al treilea album de studio, "Teenage Dream", care s-a vândut în 6,5 milioane de exemplare şi a fost nominalizat la şapte categorii la Grammy Award, printre care Albumul anului, Cel mai bun album pop. A câştigat, în 2011, Albumul internaţional al anului la Juno Awards. În perioada 2011-2012 a efectuat un amplu turneu - "California Dreams Tour".

Cel de-al patrulea album al artistei - "Prism" - a fost lansat în octombrie 2013. De pe acest album au fost promovate melodiile: "Roar", "Unconditionally", "Dark horse", "Birthday" şi "This is how we do". Albumul i-a adus cântăreţei o nominalizare la un Premiu Grammy pentru cel mai bun album vocal pop.

În 2014-2015, Katy Perry a efectuat un nou turneu "The Prismatic World Tour". În acelaşi an a fost premiată de Recording Industry Association of America pentru vânzări de 72 milioane în SUA.

Cel mai bine plătit artist din lume


În februarie 2015, Katy Perry a urcat pe scena sălii Staples Center cu prilejul celei de-a 57-a ediţii a premiilor Grammy, cele mai importante ale industriei muzicale, desfăşurată în Los Angeles. În iunie 2015, ea a fost "cel mai bine plătit artist din lume", cu 135 de milioane de dolari câştigaţi într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes.

Citește și: Ryan Reynolds împlinește 44 de ani. 20 de imagini cu unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume


Vedeta a lansat în 2016 single-ul "Rise", folosit ca fundal sonor al transmisiunilor postului american NBC de la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio.

Un an mai târziu, ea a lansat albumul "Witness", de pe care a publicat pe YouTube, videoclipul pentru "Chained To The Rhythm", urmat de "Bon Appetit", "Swish Swish" cu Nicki Minaj, "Hey Hey Hey".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.