Jamie Oliver, șocat de părul fiului său: Imaginea cu care celebrul bucătar și-a surprins fanii

Jamie Oliver obișnuiește să-și schimbe freza. Dar mai are de învățat de la fiul său cel mic.

Nu-i de mirare că River, fiul cel mic al lui Jamie Oliver, adoră să-și aranjeze părul în fel și chip - tatăl lui își schimbă des freza, spre încântarea fanilor săi. De-a lungul anilor, celebrul chef britanic a trecut de la stilul quiff la cel Mohican, iar acum fiul său îi calcă pe urme.

Ce poate face fixativul


Jamie a postat pe Instagram o imagine amuzantă cu băiețelul său în vârstă de trei ani după ce acesta a dat o raită prin produsele de frumusețe ale părinților. "Neața! Cineva a descoperit fixativul", a scris starul lângă poza în care River apare cu pletele blonde îndreptate în toate direcțiile, sfidând gravitația.



Spre hazul fanilor, Jamie apare într-un cadru cu o expresie șocată foarte amuzantă. Dar nu este prima dată când River decide să dea mai mult volum părului său, așa că s-ar putea ca asta să fie freza lui favorită, scrie Hello!.
În aprilie, Jamie a găsit un mod de a-și face admiratorii să zâmbească în plină pandemie de COVID-19, postând câteva fotografii adorabile în care el și fiul său au aceeași freză.

"Asta o să vă facă să zâmbiți...", a scris bucătarul britanic lângă poza care le-a atras atenția fanilor.

Jamie și-a băgat fanii în ceață


Fotografia cu părul lui River a venit la scurt timp după ce Jamie Oliver și-a surprins fanii cu o postare ce a produs confuzie. River a fost invitatul special al unui tutorial publicat pe Instagram, în care Jamie le arăta admiratorilor cum să prepare o frittata de vară perfectă. "Așadar, eu și Tesco (un lanț de supermaketuri din Marea Britanie, n.r.) vrem să vă ajutăm să faceți niște prânzuri cu legume", a scris el.


Acest comentariu simplu a produs confuzie, mulți fani crezând că Tesco este numele fiului lui Jamie. "OMG, pentru o secundă am crezut că pe copilul tău îl cheamă Tesco!", a scris cineva. Alt utilizator a comentat: "Sunt așa de obosit, încât atunci când a zis Tesco, am crezut că pe micuț îl cheamă Tesco."

Nu se aștepta la 5 copii


Celebrul bucătar în vârstă de 45 de ani, tată a cinci copii, a mărturisit că nu este hotărât dacă mai vrea și alți copii și e posibil ca acest lucru să se întâmple indiferent de ce dorește el, recunoscând cu candoare că soția lui este irezistibilă.

"Femeile sunt foarte puternice și eu nu-s foarte bun să mă rețin sau să mă controlez", a spus starul într-un interviu pentru TV WEEK. "Am încercat să pun frână de câteva ori, dar n-a mers", a mărturisit el.

Jamie a mai spus că, având cinci copii, îi este tot mai dificil să găsească timp pentru toate sarcinile din fiecare zi, chiar unele care altădată erau foarte simple.

"E greu să-i bag pe toți în mașină. Oricum, nici nu mai am mașină. Conduc un nenorocit de autobuz", a glumit el.

Jamie și Jools (Juliette, născută Norton) s-au cunoscut în anul 2000 și au trei fete - Poppy (18 ani), Daisy (17 ani), Petal (11 ani) și doi băieți - Buddy (zece ani) și River (trei ani).



Cunoscutul Chef englez a recunoscut pentru revista OK! că atunci când s-a căsătorit nu se aştepta să aibă o familie atât de mare: "De când avea 18 ani, Jools şi-a dorit numai să aibă o familie mare. Când zicea <<mare>>, credeam că ea se gândeşte la doi copii!", a spus el.

Totuşi, el nu dă înapoi în privinţa şanselor de a redeveni tătic: "Nu se ştie niciodată", a spus Jamie în interviul acordat.

Citește și: Jamie Oliver are 5 copii, dar nu se opreşte aici: „Nu ştii niciodată“


În octombrie 2017, Jamie Oliver declara pentru show-ul australian "Fitzy and Wippa", transmis de un post de radio din Sydney, că nu mai vrea alţi copii şi că s-a gândit să facă operaţie de vasectomie, dar îi este teamă.
Jamie a mărturisit că soţia lui a refuzat să-l lase să facă operaţia de vasectomie, apoi a rămas însărcinată pentru a cincea oară.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.