Hollywood: Top 7 pofte bizare în timpul sarcinii

Majoritatea graviduţelor experimentează tot felul de pofte, iar vedetele nu fac excepţie. De la castraveciori muraţi până la pământ, celebrităţile se pot lăuda cu cele mai ciudate pofte în timpul sarcinii. Iată la ce le-a lăsat gura apă vedetelor tale favorite.

Angelina Jolie se răsfăţa cu inele de ceapă cu muştar


Ciocolata este dulcele la care poftesc nu doar gravidele, ci toate femeile. Nimic neobişnuit, nu? Da, dar frumoasa Angelina nu poftea la ciocolată cu alune sau căpşuni, ci la ciocolată cu aromă de scorţişoară şi chili. Şi nu este singura poftă a mămicii. Actriţa dorea ca acest desert să fie urmat de inele de ceapă cu muştar din plin. Nu sună prea gustos, nu? Dar Angie avea o scuză: sarcină gemelară.

Britney Spears mânca pământ


Este poate cea mai ciudată poftă a unei graviduţe. Dar este adevărat. Cântăreaţa nu dorea dulciuri, murături, ca majoritatea femeilor însărcinate. Nu. Vedeta visa la un singur lucru: pământ. Partea bună este că pământ se cam găseşte peste tot, nu?

Katie Price visa la gheaţă


Face parte dintre puţinele femei însărcinate care nu profită de ocazie pentru a da iama la dulciuri. Katie dorea ca gustare o bucată de gheaţă. Măcar nu conţine calorii.

Kate Hudson dorea SEX


Da, şi încă mult, după cum ea însăşi recunoaşte. Kate este dovada că poftele din timpul sarcinii nu sunt tot timpul culinare. "Ador să fiu însărcinată. Tot timpul eşti... excitată. Este incredibil. Soţul însă este epuizat", povestea actriţa.

Beyonce pofteşte la banane cu ketchup


Deşi nu a trecut mult timp de când a anunţat sarcina, iată că vedeta deja se confruntă cu poftele. Îngheţata cu chili şi bananele cu ketchup sunt doar câteva dintre dorinţele culinare ale cântăreţei. Nu sună deloc apetisant...

Natalie Portman, ketchup şi oţet


Când actriţa a descoperit că este însărcinată, viaţa i s-a schimbat complet, inclusiv obiceiurile alimentare. Natalie a renunţat la dieta vegetariană şi susţine că cea mai mare poftă a fost oţetul pe care îl consuma în orice combinaţie, chiar şi cu ketchup şi murături.

Gwen Stefani, pasiune pentru picant


Pe timpul sarcinii, Gwen visa doar alimente picante. Atât de mult poftea la acestea, încât purta în geantă o sticlă cu sos iute pentru a se putea bucura de gust în fiecare clipă.