Hollywood: Top 5 cele mai sportive cupluri de vedete. Dependenţii de mişcare

Sportul trebuie să facă partea din viaţa tuturor, mai ales când vrem să avem o siluetă frumoasă, dar şi un organism sănătos. Pentru celebrităţi, forma fizică este foarte importantă şi iau în serios alimentaţia şi programul de fitness. Şi cum totul este mai uşor în doi, multe vedete aleg să facă mişcare alături de partenerii de viaţă. Iată cele mai sportive cupluri.

Jennifer Lopez şi Casper Smart

"Este extraordinar. Este cel mai bun prieten al meu. Facem totul împreună. Îi pot spune orice, când sunt tristă, dar şi când sunt fericită. Îmi oferă suport moral şi multă dragoste," îşi lăuda într-un interviu Jennifer Lopez iubitul în vârstă de 25 de ani. Relaţia cu Casper Smart pare să-i priască divei care, la 43 de ani, afişează o siluetă fără cusur. 

LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian

Dacă în urmă cu câţiva ani, cântăreaţa LeAnn Rimes se număra printre vedetele cu forme, acum dietele şi exerciţiile fizice o pun pe LeAnn într-o altă ipostază. Scăderea bruscă în greutate şi musculatura dezvoltată au îngrijorat mulţi fani care cred că vedeta are probleme de sănătate, lucru infirmat de artsită. Cântăreaţa susţine că este doar mai preocupată de felul în care arată de când s-a îndrăgostit de soţul ei, actorul Eddie Cibrian, pasionat şi el de mişcare.

Jessica Biel şi Justin Timberlake

"Nu trebuie să fii slabă ca să arăţi bine. Tot ce trebuie să faci este să îţi tonifici musculatura," este sfatul pe care îl dă actriţa femeilor. Celebră pentru pasiunea sa pentru sport, vedeta este invidiată pentru silueta zveltă şi tonifiată. Actriţa are un partener pe măsură în persoana lui Justin Timberlake, preocupat şi el de forma fizică. Cei doi formează un cuplu din anul 2007, iar anul trecut s-au căsătorit.

Heidi Klum şi Martin Kirsten

"Am foarte mare încredere în el. Este un om extraordinar şi am avut ocazia să ne cunoaştem în diferite ipostaze," şi-a descris Heidi Klum iubitul. Fiind bodyguard, Martin Kirsten reprezintă partenerul perfect pentru antrenamentele frumoasei Heidi. Cei doi au fost surprinşi de nenumărate ori în timp ce se antrenau.

Tori Spelling şi Dean McDermott

Când nu aleargă prin casă după cei patru copii, Liam, Stella, Hattie şi Finn, Tori şi Dean se antrenează împreună la o sală de box. "Copiii fac şi ei cursuri sau se joacă pe saltele, în timp ce eu şi Dean urmăm un program de antrenament pentru adulţi," povesteşte actriţa.