Hollywood: Top 5 cele mai sexy vedete vegane. Află cine a renunţat la carne!

Numeroase studii au indicat că adepţii dietei vegan (alimentaţie fără produse de origine animală) arată mai tineri, îşi menţin sănătatea, au mai multă energie şi nu se îmbolnăvesc de cancer. Acestea sunt probabil şi motivele pentru care tot mai multe celebrităţi au deveni vegane. Iată câteva dintre cele mai sexy vedete care au renunţat la consumul de carne!

Jessica Chastain

Se numără printre actriţele de succes ale momentului, remarcându-se prin talent dar şi prin calităţi fizice deosebite. Pielea albă, părul roşcat natural şi silueta zveltă au făcut-o să fie uşor remarcată. Deşi în "Zero Dark Thirty", filmul care i-a adus celebritatea, interpretează rolul unui agent CIA care torturează deţinuţii, în viaţa reală, Jessica urmează un stil de viaţă vegan: "Nu vreau să produc suferinţă animalelor. Nu consum carne pentru că nu vreau să contribui la cruzimea care are loc în această lume. Atât timp cât trăiesc, vreau ca cei pe care îi întâlnesc să ştie că sunt recunoscătoare că sunt în viaţa mea."

Natalie Portman

Vedeta a fost adepta unui stil vegetarian şi a luptat împotriva torturării animalelor încă din copilărie. În 2009, Natalie a devenit vegană după ce a citit o carte în care era descris modul în care animalele sunt omorâte şi apoi procesate. Actriţa nu consumă produse de origine animală şi nu poartă haine cu blană, piele naturală sau pene.

Olivia Wilde

"Vreau să continui cu acest stil de viaţă foarte benefic pentru corpul meu, animalelor şi lumii în care trăim. Dincolo de dorinţa mea de a opri mijloacele de tortură, sunt, de asemenea, fericită atunci când ţin o dietă bazată pe produse vegetale şi mă simt foarte energică", a declarat vedeta. Actriţa cunoscută mai ales pentru rolul din serialul "Doctor House" se numără printre cele mai înfocate apărătoare ale drepturilor animalelor.

Alicia Silverstone

Frumoasa actriţă susţine că secretul siluetei ei se bazează pe o dietă şi un stil de viaţă care exclude produsele de origine animală. Fiind dintotdeauna o iubitoare de animale, vedeta a adoptat o dietă vegană când a aflat adevărul despre cum sunt sacrificaţi porcii pentru consum.

Demi Moore

Cele mai recente fotografii care o arată pe Demi Moore în costum de baie, pe plajă, demonstrează că există tinereţe fără bătrâneţe. Deşi a împlinit vârsta de 50 de ani, vedeta are o silueta de adolescentă. Cum reuşeşte să se menţină în formă? Pe lângă ajutorul chirurgului estetician la care actriţa a apelat nu doar o dată, de mare folos îi este şi dieta vegană pe care o urmează.