Hollywood: Fanteziile sexuale ale vedetelor. Cum le place să facă dragoste?

Bărbaţi sau femei, toţi avem fantezii sexuale, mai mult sau mai puţin obişnuite. Starurile nu fac nici ele excepţie. Fie că visează la sex în trei, la cătuşe sau la locaţii neobişnuite, vedetele nu se sfiesc să-şi exprime dorinţele cele mai intime. Iată cum le place să facă sex celebrităţilor!

John Mayer

Potrivit fostei sale iubite, Jennifer Aniston, simpaticul John Mayer adoră să-şi "îmbrace" partenera în frişcă şi apoi să o cureţe cu... limba. În plus, cântăreţul obişnuieşte să-şi răsfeţe iubitele cu jocuri care implină pene, dar şi diverse costumaţii.

Scarlett Johansson

În cazul în care te întrebai care este locul preferat de una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood pentru a face sex, află că Scarlett Johansson adoră maşinile. "Sexul în maşină mi se pare extrem de sexy. Când am chef de ceva nebunesc, îmi vine în minte de fiecare dată bancheta din spate a maşinii," s-a destăinuit vedeta pentru revista Playboy.

Eva Longoria

Actriţa în vârstă de 38 de ani adoră să fie legată de mâini în timpul sexului. Vedetadeclara într-un interviu că îi place să fie supusă în pat: "Îmi place să am mâinile legate cu eşarfe de mătase, ador bărbaţii care ştiu să preia controlul. E ceva foarte sexy în a fi supusă!

Fergie

Solistei de la Black Eyed Peas îi place sexul virtul. Când este plecată în turneu, Fergie face striptease pentru soţul ei prin webcam, iar acasă a instalat o bară de striptease chiar în dormitor. Cantăreaţa a mai mărturisit că mereu s-a simţit atrasă de femeile frumoase şi nu ar refuza o partidă de sex cu Cheryl Cole.

Christina Aguilera

Cântăreaţa a mărturisit că una dintre fanteziile ei este să facă dragoste într-un spital şi că îi place ca partenerul ei să se îmbrăce în costume de medic, în intimitate.