Hollywood: 7 vedete care şi-au căutat jumătatea pe site-uri de matrimoniale

Tot mai multe femei şi bărbaţi singuri îşi încearcă norocul şi îşi caută jumătatea online. Internetul facilitează cuplările pentru oamenii timizi sau pentru cei care nu au timp să-şi caute un partener. Deşi se bucură de faimă şi averi fabuloase, nici starurilor de la Hollywood nu le este uşor să-şi găsească parteneri.Astfel că nu sunt puţini cei care îşi fac conturi pe site-uri de matrimoniale.Iată-i pe curajoşii celebri care şi-au căutat marea dragoste pe internet!

Kate Moss

Kate Moss l-a văzut prima dată pe soţul său Jamie Hince pe internet, în anul 2007, şi, spune ea, imaginile cu solistul trupei The Kills au cucerit-o. Astfel că top modelul britanic şi-a rugat prietenii să îi "aranjeze" o întâlnire cu rockerul Jamie Hince. Cei doi s-au căsătorit în 2011. "Jamie e minunat. Pur şi simplu mi-a ieşit în cale. Eram în casa unor prieteni, în sudul Franţei, şi ne uitam la fotografii cu bărbaţi pe internet. Dintr-o dată, l-am văzut pe el şi am spus: «Îmi place cum arată el!». Un prieten ne-a aranjat o întâlnire. S-a prezentat la întâlnire şi am petrecut următoarele patru zile împreună", povesteşte Kate Moss.

Orlando Bloom

Cu mult timp înainte de a se căsători cu frumoasa Miranda Kerr, Orlando Bloom a încercat să întâlnească fete obişnuite pe Facebook. "Este greu pentru mine să-mi dau seama dacă o femeie mă place cu adevărat sau sunt îndrăgostite de personajul din <Piraţii din Caraibe>. Pe internet am mi-am testat puterea de seducţie," îşi aminteşte starul. 

Adele

Adele a recunoscut şi ea că a apelat la site-urile de matrimoniale din dorinţa de a-şi găsi un partener. Rezultatele însă nu au fost mulţumitoare. "Nu puteam să pun fotografii cu mine şi astfel nu am primit niciun mail," spune cântăreaţa.

Jennifer Aniston

Se zvoneşte că în urmă cu 3 ani, Jen şi-a încercat norocul pe site-urile de matrimoniale. Vedeta şi-a creat un cont sub un alt nume şi fără fotografie, însă nu se ştie dacă actriţa a mers la întâlnirile stabilite online.

Halle Berry

"Am avut conturi pe site-urile de întâlniri, făcute doar pentru a vedea ce se discută şi ce caută bărbaţii. Am intervenit de câteva ori în discuţii şi s-a dovedit a fi amuzant," recunoaşte actriţa.

Deborah Ann Woll

Actriţa celebră pentru rolul din "True Blood" şi-a cunoscut iubitul, EJ Scott, pe site-ul Match.com cu mult înainte de a deveni celebră.

Charlie Sheen

Se zvoneşte că simpaticul actor a folosit site-ul de întâlniri MillionaireMatch.com. Nu se ştie însă câte cuceriri a făcut Charlie online.