Hollywood: 7 vedete care detestă să stea la soare. Cine nu vrea să se bronzeze?

Îţi place pielea albă sau mergi regulat la solar pentru a-ţi colora corpul în arămiu? Basmele ne prezintă frumuseţea prinţeselor cu piele albă ca laptele şi buze roşii ca sângele. Puţine sunt femeile care sunt mulţumite de cum au fost create şi rezistă tentaţiei de a face modificări. Iată câteva dintre femeile celebre care se simt bine în pielea lor şi refuză să stea la soare, să meargă la solar sau să folosească loţiuni autobronzante.

Nicole Kidman

Actriţa de 45 de ani a fost înzestrată cu o piele albă ca varul ce îi conferă o frumuseţe rece. Pielea vedetei este foarte sensibilă şi din acest motiv medicii nu i-au recomandat expunerea la soare. Deşi s-a născut în Hawaii, vedeta a povestit că şi-a petrecut copilăria mai mult în casă citind şi asta pentru că mama îi interzicea să stea la soare.

Taylor Swift

Are 22 de ani şi o carieră de succes în muzică. Pe lângă talent, artista a fost înzestrată cu o frumuseţe răpitoare care a ajutat-o să se facă remarcată. Părul blond, ochii albaştri şi pielea albă au transformat-o într-o apariţie cu totul şi cu totul specială.

Anne Hathaway

Actriţa de 29 de ani a fost înzestrată cu frumuseţea celebrului personaj Albă-ca-Zăpada. Păr negru ca abanosu, buze roşii ca sângele şi piele albă ca zăpada. De ce oare mai foloseşte machiaj?

Scarlett Johansson

La 27 de ani, Scarlett se numără printre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Succesul i-a fost adus şi de asemănarea izbitoare cu sex-simbolul anilor '60, Marilyn Monroe.

Marcia Cross

Roşcatele sunt înzestrate cu piele albă şi sensibilă. Este şi cazul actriţei Marcia Cross care mărturiseşte că are mare grijă de pielea sa.

Amanda Seyfried

Blondina de 26 de ani este una dintre cele mai proaspete prezenţe de la Hollywood. Figura delicată, părul blond şi pielea albă au ajutat-o să aibă succes în lumea filmului.

Dita Von Teese

Este una dintre puţinele vedete care păstreaza ceva din aerul divelor de demult ale Hollywood-ului. La 40 de ani, Dita Von Teese r[m\ne una dintre cele mai sexy femei.