Hollywood: 7 vedete care au renunţat la carne din dragoste pentru animale

Te-ai gândit vreodată să renunţi la comsumul de carne? Şi dacă da, din ce motiv? Din dragoste pentru animale, sau pentru sănătatea ta? Multe dintre starurile de la Hollywood au ales dieta vegetariană pentru a nu provoca suferinţă fiinţelor din jur. Iată-le!

Ellen DeGeneres

"Am realizat că în farfuria mea se află fiinţe vii, cu sentimente şi atunci a fost momentul când am decis să renunţ la carne. Apoi am citit cărţi precum "Diet for a New America" şi am urmărit documentare precum "Earthlings" şi "Meet your Meat", astfel că a fost o decizie uşoară pentru mine," povesteşte actriţa şi gazda talk-show-ului de succes "The Ellen DeGeneres Show".

Christina Applegate

Nici simpatica actriţa nu se atinge de carne. Cum a început totul? "Luam prânzul în timpul filmărilor pentru <Familia Bundy> şi când mi s-a servit mâncarea am observat o pată mică de sânge pe farfurie. Atunci am realizat că nu pot mânca ceva ce a fost viu. Atunci a fost ultima dată când am consumat carne," spune Christina Applegate.

Jessica Chastain

Jessica urmează un stil de viaţă vegan: "Nu vreau să produc suferinţă animalelor. Nu consum carne pentru că nu vreau să contribui la cruzimea care are loc în această lume. Atât timp cât trăiesc, vreau ca cei pe care îi întâlnesc să ştie că sunt recunoscătoare că sunt în viaţa mea," a declarat vedeta.

Peter Dinklage

"Îmi plac animalele, toate animalele. Nu aş răni un câine sau o pisică şi nici o găină sau o vacă. De asemenea, nu aş cere altcuiva să le facă rău. Acesta este motivul pentru care sunt vegetarian," îşi explică actorul decizia.

Olivia Wilde

Actriţa în vârstă de 29 de ani se numără printre cele mai înfocate apărătoare ale drepturilor animalelor. "Vreau să continui cu acest stil de viaţă foarte benefic pentru corpul meu, animalelor şi lumii în care trăim. Dincolo de dorinţa mea de a opri mijloacele de tortură, sunt, de asemenea, fericită atunci când ţin o dietă bazată pe produse vegetale şi mă simt foarte energică", a declarat vedeta.

Natalie Portman

Natalie a renunţat la consumul de carne încă de la vârsta de 8 ani, când, prezentă la o conferinţă a tatălui ei, a fost martora unei operaţii cu laser făcută pe o găină. Actriţa nu consumă produse de origine animală şi nu poartă haine cu blană, piele naturală sau pene.

Alicia Silverstone

Fiind dintotdeauna o iubitoare de animale, vedeta a adoptat o dietă vegană când a aflat adevărul despre cum sunt sacrificaţi porcii pentru consum.