Hollywood: 7 vedete care au rămas însărcinate. Cine va deveni mamă în 2014?

Actriţa Mila Kunis aşteaptă primul ei copil. Vedeta în vârstă de 30 de ani este logodită cu fostul soţ al lui Demi Moore, actorul Ashton Kutcher. Mila însă nu este singura vedetă care va deveni mamă în 2014. Anul acesta multe celebrităţi au anunţat că îşi măresc familia. Iată cine sunt frumoasele mămici!

Foto: Hepta

Mila Kunis

Actrița, care s-a logodit recent cu Ashton Kutcher, a confirmat în urmă cu câteva zile că este însărcinată. Mila Kunis şi Ashton Kutcher au început o relaţie din 2012, la aproape un an de la despărţirea actorului de Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.

Mila Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Alyssa Milano

Actriţa americană în vârstă de 41 de ani este din nou însărcinată şi aşteaptă al doilea copil spre sfârşitul anului. Alyssa Milano şi soţul ei, David Bugliari, mai au împreună un fiu, Milo, născut în august 2011. "Suntem foarte fericiţi să vă anunţăm că Milo va deveni fratele cel mare!", a anunţat actriţa, săptămâna trecută, pe site-ul ei.

Alyssa Milano şi David Bugliari s-au căsătorit în august 2009, după o relaţie de trei ani.

Christina Aguilera

Cântăreaţa americană în vârstă de 33 de ani este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta, care s-a logodit în luna februarie cu iubitul ei Matt Rutler, a confirmat pentru revista People că va avea un copil, care se va naşte în 2014. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis împlinit" (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie.

Cântăreaţa mai are un fiu, Max Liron, în vârstă de şase ani, cu fostul ei soţ Jordan Bratman.

Scarlett Johansson

Actriţa americană în vârstă de 29 de ani este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte la sfârşitul acestui an. Scarlett Johansson este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013.

Actriţa a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010.

Stacy Keibler

După a şocat pe toată căsătorindu-se la doar câteva luni de relaţie cu omul de afaceri Jared Pobre, fosta iubită a lui George Clooney surprinde din nou. Vedeta a anunţat că este deja însărcinată cu proaspătul soţ. Cei doi s-au cuplat la scurt timp după despărţirea de George Clooney şi s-au căsătorit în secret pe malul mării în Mexic, pe 8 martie. Vedeta în vârstă de 34 de ani a anunţat fericitul eveniment pe Twitter. Stacy a postat o poză cu o prăjitură în cuptor lângă care a comentat "Iată ce pregătim noi. Un bulgăre de iubire".

Ciara

La trei luni după ce a anunţat că s-a logodit cu rapperul Future, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani a recunoscut că e gravidă. Vedeta a dat vestea cea mare la începutul anului, în emisiunea "The View" de pe ABC.

Ciara şi Future (Nayvadius Cash) s-au logodit pe 28 octombrie 2013.

Olivia Wilde

Actriţa în vârstă de 29 de ani este însărcinată şi aşteaptă primul copil cu logodnicul ei, Jason Sudeikis. Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live" şi s-au logodit în ianuarie anul acesta.

Ambii actori au mai fost căsătoriţi în trecut, Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, de care a divorţat în 2011, dar nu au avut copii din aceste relaţii.