Hollywood: 7 pasiuni amoroase ale vedetelor. Vezi pe cine iubesc în secret!

În mod sigur ai avut o pasiune secretă pentru colegul de bancă sau pentru iubitul amicei tale pe care ai împărtăşit-o doar prietenei celei mai bune. Nu eşti singura. Vedetele au şi ele slăbiciuni pentru persoane nepotrivite. Iată pe cine iubesc în secret!

Adele

Adele nu este tocmai o fată cuminte, imagine pe care o promovează pe scenă. Până şi cântăreaţa cu glas de înger are fantezii "neortodoxe". Nu demult, vedeta a recunoscut că are o slăbiciune pentru... Rihanna. "Dacă Rihanna s-ar simţi atrasă de mine, aş face sex cu ea. Este supersexy," a declarat Adele.

Matthew Morrison

Actorul are o slăbiciune pentru nimeni alta decât prima doamnă a Americii, Michelle Obama. Matthew Morrison şi-a mărturisit pasiunea secretă în cadrul emisiunii "Jimmy Kemmel Live!".

Reese Witherspoon

S-a căsătorit recent şi aşteaptă să devină mamă. Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că are pasiuni "extraconjugale". Vedeta a mărturisit că are o slăbiciune pentru actorul alături de care a jucat în "Water For Elephants", frumuşelul Robert Pattinson. "Nu pot să mint. Este un bărbat frumos. În plus, este sensibil şi are cea mai drăguţă familie," spune actriţa.

Justin Bieber

Deşi are doar 18 ani, Justin se poate lăuda cu mii de admiratoare. Însă el visează la femei cu mai multă experienţă, precum Cheryl Cole sau Katy Perry. "Cheryl Cole şi Katy Perry sunt două dintre cele mai sexy fete din lume. Dacă aş cu ceva ani mai mare, acestea sunt fetele cu care mi-aş dori să ies," a recunoscut cântăreţul. Oare ce reacţie a avut Selena Gomez la aflarea dorinţei iubitului ei?

Russell Brand

Fostul soţ al lui Katy Perry a declarat recent că are o slăbiciune pentru supermodelul Kate Moss. În plus, actorul a avut ocazia să-şi îndeplinească fantezia în 2006 când a întâlnit-o pe vedetă. Între cei doi se pare că a avut loc o aventură romantică. Din păcate, nu a durat mult.

Ashton Kutcher

Ca fiecare adolescent, şi Ashton avea postere în camera lui cu o vedetă. Tânărul visa să o întâlnească pe Jennifer Aniston. "Când aveam 17 ani am pus pariu pe 1.000 de dolari cu un prieten că voi ieşi în oraş cu Jen. 5 ani mai târziu am avut ocazia s-o invit, dar m-a refuzat," îşi aminteşte actorul.

Jada Pinkett Smith

Soţia actorului Will Smith a recunoscut că în adolescenţă a fost îndrăgostită de cântăreţul Prince.