Hollywood: 7 actriţe care se iubesc cu staruri rock. Vezi care sunt!

5 Iulie 2012

Toate femeile îşi doresc să aibă alături bărbaţi care să arate bine şi să fie faimoşi, iar actriţele de la Hollywood nu fac excepţie din această categorie.  Multe şi-au ales ca partener staruri rock, pentru a-şi împărţi viaţa glamour cu care s-au obişnuit.

Seraphim Ward şi Marilyn Manson

Actriţa Seraphim Ward s-a măritat, în luna aprilie a acestui an, cu rockerul american Marilyn Manson. Acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, oferindu-i un inel care i-a aparţinut bunicii lui.

Marilyn Manson a mai fost căsătorit şi cu actriţele Rose McGowan şi Evan Rachel Wood, dar şi cu dansatoarea Dita Von Teese.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, laureată a premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriţă“ în anul 1999, este căsătorită, din anul 2003, cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin duc o viaţă fericită şi au împreună doi copii.

Kate Hudson şi Matthew Bellamy

Kate Hudson a devenit celebră în anul 2001, după ce a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul „Almost Famous“.

În prezent este căsătorită cu solistul turpei britanice Muse, Matthew Bellamy, împreună având şi un băieţel. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu un alt cântăreţ, Chris Robinson, solistul trupei The Black Crowes.

Nicole Richie şi Joel Madden

Născută în anul 1981, americanca Nicole Camille Richie s-a căsătorit, în anul 2010, cu muzicianul Joel Madden. Cei doi au împreună doi copii.

Kate Moss şi Jamie Hince

Deşi este recunoscută la nivel mondial datorită apariţiilor sale pe podiumurile de modă, Kate Moss a cochetat şi cu actoria. Ea s-a căsătorit, la 1 iulie 2011, cu Jamie Hince, chitaristul formaţiei The Kills.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Cu toate că nici Gwen Stefani nu este recunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat în filme, ci pentru muzica sa, americanca s-a făcut remarcată şi în câteva producţii cinematografice.

Din anul 1995 are o relaţie cu Gavin Rossdale, vocalistul trupei Bush.

Alicia Silverstone şi Christopher Jarecki

Actriţa s-a născut în San Francisco şi a devenit cunoscută după apariţia într-un videoclip al celor de la Aerosmith, dar şi datorită rolurilor din filmele „Clueless“ şi „Batman şi Robin“.

Alicia Silverstone
s-a căsătorit cu muzicianul Christopher Jarecki la 11 iunie 2005.