Hollywood: 7 actriţe care au apărut dezbrăcate în filme

Câte dintre voi ar accepta să apară, chiar preţ de doar câteva secunde, dezbrăcate într-un film? Într-o lume în care sexul vinde, nu sunt puţine cele care, pentru celebritate sau bani, acceptă. Nici actriţele nu se dau în lături de la a-şi expune nurii, atunci când rolul o cere. Frumoase precum Angelina Jolie, Halle Berry, Nicole Kidman sau Sandra Bullock pot fi admirate în toată splendoarea lor în filme celebre.

Nicole Kidman – Eyes Wide Shut


Un film cu atmosferă sexuală, a cărui celebritate se datorează în mare parte scenelor fierbinţi care o prezintă pe delicata Nicole Kidman dezbrăcată. Scenele de sex au fost filmate alături de Tom Cruise, fostul soţ al actriţei.

Halle Berry – Swordfish


Filmul "Swordfish" a făcut mulţi bărbaţi fericiţi şi asta pentru că a dezbrăcat-o pe una dintre cele mai dorite femei din lume. Se zvoneşte însă că şi Halle a fost mulţumită de aceste scene care i-au adus nici mai mult, nici mai puţin decât un milion de dolari.

Sandra Bullock – The Proposal


Nici Sandra Bullock nu refuză rolurile care presupun nuditate. Unul dintre acestea a fost cel din "The Proposal", unde joacă alături de frumuşelul Ryan Reynolds. O combinaţie de succes, nu?

Angelina Jolie - Gia


Toţi bărbaţii îşi doresc să o poată admira de frumoasa Angelina goală, iar producătorii de la Hollywood profită de acest lucru. Unul dintre filmele care au oferit această ocazie este "Gia", în care pot fi vizionate şi câteva scene de lesbianism.

Demi Moore - Striptease


Un film memorabil care a prezentat-o pe Demi într-un rol extrem de sexy şi provocator, cel de stripteuză.

Kate Winslet - Titanic


Tabloul pictat de Leonardo Di Caprio, în care Kate apare goală, în "Titanic", a devenit la fel de celebru ca şi filmul.

Alyssa Milano - Embrace of the Vampire


"Embrace of the Vampire" le-a oferit ocazia fanilor să o admire pe Alyssa Milano în toată splendoarea.