Hollywood: 5 vedete urâţite de acnee. Cine are probleme legate de ten?

Chiar dacă eşti bogat, faimos şi locuieşti în vilă de milioane de euro, asta nu înseamnă că nu te poţi confrunta cu problemele obişnuite ale omului de rând. Acneea, celulita, transpiraţia le pun în situaţii stânjenitoare şi pe cele mai mari staruri de la Hollywood. Iată 5 dintre vedetele care au probleme cu coşurile!

Rihanna

Nici chiar Rihanna nu este perfectă. Paparazzi au reuşit să o surprindă şi în zile mai proaste când pe chipul divei puteau fi zărite câteva coşuri.

Alicia Keys

"Încerc să-mi păstrez tenul cât mai curat şi mă demachiez în fiecare seară. În plus, consum multă apă pentru hidratare," şi-a descris Alicia într-un interviu o parte din ritualul de îngrijire al tenului. Însă nu pare să dea rezultate prea bune, având în vedere imaginea de mai sus.

Lindsay Lohan

Având în vedere viaţa dezordonată pe care o duce, nu ar trebui să surprindă pe nimeni lookul vedetei. Consumul de droguri, alcool, stresul, toate acestea au lăsat urme vizibile pe chipul actriţei.

Kirsten Dunst

Fără machiaj, actriţa pare o altă persoană, ba chiar una obișnuită. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi la o ieşire cu prietenii și era departe de imaginea glamour pe care o afișează la evenimente.

Katy Perry

"M-am confruntat cu probleme serioase legate de piele şi din acest motiv foloseam machiaj în exces," povestea cântăreaţa pentru ediţia din luna iulie a revistei Vogue. Pe covorul roşu însă vedeta reuşeşte întotdeauna să arate impecabil.