Hollywood: 5 vedete de azi care seamănă cu celebra actriţă Marilyn Monroe

Bărbaţii preferă blondele. A demonstrat-o Marilyn Monroe, diva care a cucerit milioane de bărbaţi cu zâmbetul fermecător, formele voluptoase şi părul blond platinat. La peste 50 de ani de la moartea celei mai sexy blonde a tuturor timpurilor, feminitatea şi farmecul ei continuă şi în prezent să uimească şi să atragă. Deşi nicio actriţă nu a reuşit s-o egaleze ca talent sau înfăţişare, nu sunt puţine celebrităţile care au încercat să-i copieze stilul. Iată 5 vedete care ne amintesc de celebra Marilyn Monroe.

Scarlett Johansson

Asemănarea izbitoare dintre cele două actriţe i-a convins pe reprezentanţii Dolce&Gabbana să îi propună lui Scarlet să apară în reclamele la cosmetice în rolul celebrei blonde. Scarlett nu numai că îi seamănă ca înfăţişare, dar actriţa a preluat şi din senzualitatea divei.

Christina Aguilera

Cântăreaţa a recunoscut în nenumărate rânduri că este una dintre cele mai mari admiratoare ale divei blonde şi nu de puţine ori i-a imitat şi stilul. Buclele blonde şi vocea pătrunzătoare ale cântăreţei ne amintesc de celebra Marilyn Monroe.

Angelina Jolie

Deşi nu are pletele blonde ale faimoasei actriţe, Angelina a fost înzestrată cu buze pline şi zâmbet senzual, trăsături care le-au poziţionat pe ambele vedete în topul celor mai sexy femei din lume.

Charlize Theron

Senzuala Charlize Theron pare să fi "moştenit" şi ea din imaginea faimoasei Marilyn Monroe.

Madonna

Nu de puţine ori, regina muzicii pop a intrat în pielea divei, încercând cu succes coafura şi rochiile purtate de Marilyn. În videoclipul pentru "Material Girl", Madonna a recreat o scenă din celebrul film "Gentlemen Prefer Blondes". Vedeta a jucat rolul divei.