Hollywood: 5 staruri care vor să renunţe la actorie pentru meseria de părinte

În momentul în care ai devenit părinte, toata viaţa, dar şi priorităţile se schimbă. O dovedesc marile actriţe de la Hollywood care susţin că sunt pregătite să renunţe la faimă şi carieră pentru a-şi lua în serios rolul de mamă.

Angelina Jolie

Mamă a şase copii, Angelina Jolie a declarat recent că plănuieşte să renunţe la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia. Actriţa în vârstă de 37 de ani spune că este gata "să întoarcă spatele Hollywood-ului" şi asta pentru că fiii ei încep să intre în adolescenţă şi au nevoie de mai multă atenţie. "Cred că voi renunţa la actorie pe măsura ce copiii vor deveni adolescenţi, pentru că vor avea nevoie de mai multă atenţie. Dacă voi renunţa mâine, mă voi simţi foarte bine acasă", a fost declaraţia vedetei.

Salma Hayek

Actriţa în vârstă de 46 de ani este şi ea mămica unei frumoase fetiţe pentru care ar renunţa chiar şi la pasiunea sa, actoria. "Cred că atunci când eşti tânăr şi devii părinte, ai încă multe de demonstrat. Când însă ai copii mai târziu în viaţă, mai pierzi din cheful de muncă. În momentul de faţă gândesc că pot face un alt film care ar putea sau nu să aibă succes, sau aş putea petrece mai mult timp cu fata mea şi să nu pierd etape importante din viaţa ei. Şi dacă în 2 ani cariera mea va lua sfârşit, asta este," a declarat Salma Hayek într-un interviu pentru revista Marie Claire.

Sarah Jessica Parker

Actriţa în vârstă de 47 de ani susţine că cele două fetiţe i-au schimbat total viaţa, dar şi cariera. "Sunt aproape tot timpul acasa cu cele două fiice ale mele. Actoria nu-mi ocupă mult timp. Şi vreau să se ştie că mamele casnice muncesc mai mult decât cred mulţi dintre cei care lucrează," declara vedeta într-un interviu.

Reese Witherspoon

"Am filmări doar o dată pe an. Asta înseamnă aproximativ 3 luni departe de casă. Restul timpului sunt acasa, cu familia. Îmi place cu adevărat să fiu mamă, să merg cu copiii meciuri sau în parcul de distracţii. Este distractiv," spune Reese Witherspoon despre meseria de mam[.

Julia Roberts

Nici Julia Roberts nu este dispusă să piardă mult timp la filmări şi preferă să stea mai mult timp alături de copii. "Cred că mi-am câştigat dreptul de a petrece mai mult timp în familie şi de a fi foarte selectivă cu filmele în care apar," spune actriţa.