Hollywood: 10 vedete care arată mai bine la bătrâneţe decât în tinereţe

Nicole Kidman, 46 de ani, a reuşit o schimbare totală de look, actriţa fiind de nerecunoscut în adolescenţă. Nu este însă singura. Ca şi pentru vinurile scumpe, trecerea timpului este benefică pentru anumiţi oameni. O dovedesc vedetele care, deşi au ajuns la vârsta a doua, sunt mai sexy ca niciodată.

Sofia Vergara

Dacă o zăreai pe stradă în 2002, probabil nu-ţi atrăgea deloc atenţia. Astăzi, la 41 de ani, se numără printre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Sofia Vergara a fost desemnată de Askmen.com cea mai dorită femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei şi "un soi de viagra natural pentru toţi bărbaţii din lume".

Sarah Jessica Parker

Dacă în prezent este un model de stil, eleganţă şi feminitate, în adolescenţă  Sarah Jessica Parker era "răţuşca cea urâtă". Câteva operaţii estetice, în special cele la nas, au ajutat-o să repare imprefecţiunile şi să se transforme în diva sexy care este în prezent.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson sau The Rock a fost întotdeauna pasionat de sport, de la fotbal american, pâna la wrestling, iar asta se vede în fizicul său. Starul în vârstă de 41 de ani se numără printre cei mai sexy actori de acţiune.

Kate Wislet

Dacă în urmă cu câţiva ani era doar o fată drăguţă şi puţin plinuţă, azi, la 38 de ani, actriţa se numără printre cele mai talentate şi sexy femei de la Hollywood.

Robert Downey Jr.

S-ar părea că actorul foloseşte superputerile lui Iron Man pentru a se păstra veşnic tânăr. La 48 de ani, starul reuşeşte să fie o apariţie sexy.

Nicole Kidman

Actriţa în vârstă de 46 de ani a reuşit să se transforme complet. Dacă în adolescenţă nu impresiona prin frumuseţe, acum arată impecabil.

George Clooney

Părul grizonat şi barba îi vin de minune starului care, la 52 de ani, este unul dintre cei mai sexy burlaci de la Hollywood.

Jennifer Aniston

Deşi este trecută de 40 de ani, actriţa poate concura la capitolul frumuseţe cu orice vedetă de la Hollywood. Actriţa pare că întinereşte de la un an la altul şi devine din ce în ce mai sexy.

Matt Damon

A devenit cunoscut publicului încă de la vârste fragede cu roluri în filme precum "Mystic Pizza"(1988) sau "Codul de onoare"(1992). Astăzi, starul în vârstă de 43 de ani, are milioane de fane în întreaga lume.

Julia Roberts

Actriţa cu cel mai frumos zâmbet de la Hollywood a împlinit 46 de ani anul trecut, vârstă pe care chipul şi silueta vedetei nu o trădează.