Heather Locklear a îmbătrânit: Actriţa e de nerecunoscut la 58 de ani

Vedeta din serialul „Melrose Place“ arată de parcă ar fi cu zece ani mai în vârstă. Ea s-a îngrăşat şi are faţa umflată.

Aspectul fizic al actriţei este frapant. La aproape 60 de ani, Heather Locklear nu mai are nicio scânteie din strălucirea pe care o emana cu trei-patru ani în urmă, pe covorul roşu, la evenimentele mondene. Considerată în anii '90 una dintre cele mai frumoase femei celebre, vedeta din „Melrose Place“ s-a îngrăşat, iar chipul ei este aproape de nerecunoscut.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, actriţa în vârstă de 54 de ani a fost fotografiată de paparazzi în Calabasas, localitatea californiană în care îşi au reşedinţa numeroase staruri.

Însoţită de asistenta ei, Heather Locklear a mers la cumpărături la un magazin din cartier, aşa că nu a pus mare preţ pe aspectul ei.

Îmbrăcată casual, cu pantaloni scurţi negri şi un top de aceeaşi culoare cam mulat pentru abdomenul ei proeminent, vedeta purta pe cap o şapcă neagră din piele.
Pe lângă faptul că vestimentaţia nu o avantaja, machiajul lăsa mult de dorit, dovadă rana vizibilă de pe nas, deşi şi-a dat din abundenţă cu pudră pe obraji.

În ultimii ani, Heather Locklear a renunţat la apariţiile publice, preferând să-şi petreacă timpul la reşedinţa sa din Thousand Oaks, iar pe reţelele de socializare postează rar imaigni cu fiica sa, Ava, în vârstă de 18 ani, notează Daily Mail.

Actriţa s-a despărţit de chirurgul plastician Dr.
Marc Mani cu doar câteva zile înainte de a posta pe Instagram câteva fotografii în care apărea împreună cu fostul soţ, Tommy Lee. În luna mai, ea publicase o poză de la nunta cu Tommy, din 1980, cu un mesaj de "La mulţi ani".

În 1986, Heather Locklear s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. După un an, ea s-a recăsătorit, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora, cu care are o fiică, Ava, în vârstă de 18 ani.

În 2007, Heather şi Richie au divorţat.
Ea s-a logodit în 2011 cu fostul partener din Melrose Place, Jack Wagner, cu care avea o relaţie de patru ani, dar, după numai trei luni, cei doi s-au despărţit.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, în "Melrose Place".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2016