Gala Eva 10 ani: 14 imagini tari cu vedete

18 Octombrie 2011

Seara de vineri, 14 octombrie, a fost plină de vedete care au poposit la Palatul Ghika, acolo unde am sărbătorit 10 ani de Eva.ro. De departe, revelaţiile serii au fost soţii Bănică, amândoi eleganţi şi drăguţi cu toată lumea. Dintre invitaţi nu au lipsit, însă, nici Alina Sorescu, însoţită de soţul ei, Alexandru Ciucu, Ellie White, Andreea Perju, Cori Grămescu sau Laura Cosoi.

1. Andreea Marin-Bănică şi Ştefan Bănică Jr.

Ea asortată perfect cu evenimentul, purtând o rochie plisată în degradeuri de mov, iar el, aşa cum ne-a obişnuit, elegant, într-un costum negru cu papion şi batistă roşie la rever. Cele două vedete au fost recompensate fiecare pentru activităţile profesionale pe care le desfăşoară. Ştefan Bănică Jr. a primit Premiul de Excelenţă pentru cei 10 ani neîntrerupţi de spectacole de Crăciun şi pentru întreaga carieră, iar soţia sa, Andreea Marin, a primit premiul de Excelenţă pentru acte de caritate.

2. Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Un cuplu la fel de elegant, sosit vineri seară la Palatul Ghika, a fost fără doar şi poate cel format din Alina Sorescu şi soţul ei, Alexandru Ciucu. Chiar dacă ne-am fi aşteptat ca artista să poarte o creaţie realizată de soţul ei, iată că realitatea ne-a contrazis. Alina Sorescu a ales o rochie semnată de designerul Stephen Pelger, un prieten al celor doi, în timp ce Alexandru Ciucu a mers pe mâna lui. Designerul ne-a explicat că pentru perecerea Eva a ales un smoking creaţie proprie, "un model restilizat cu valenţe ascensionale", aşa cum ne-a declarat Alexandru Ciucu.

3. Ellie White a fost chiar "White"

Vedeta a strălucit, albul pur al rochiei intrând într-un contrast puternic cu roşul covorului. Ellie ne-a mărturisit că piesa vestimentară a fost creată special pentru ea de designerul Cosmina Englizian.

4. Iuliana Ştefan, make-up artist

O colaboratoare mai veche a site-ului Eva.ro, Iuliana Ştefan, a răspuns afirmativ invitaţiei de a fi prezentă la gala aniversară.

5. Radu Vâlcan şi Dorian Popa

Doi dintre bărbaţii fatali ai României, unul mai experimentat - Radu Vâlcan, iar altul la început de drum - Dorian Popa, au venit la întâlnirea cu Eva.ro. Primul a fost premiantul serii, câştigând  titlurile "Cel mai îndrăgit tânăr actor" şi "Cea mai atrăgătoare vedetă TV masculină", în timp ce actorul din "Pariu cu viaţa" a fost recompensat cu "Premiul special Eva.ro pentru cel mai bun debut într-un serial TV".

6. Geanina Varga, senzaţia serii

Este extraordinar de frumoasă, fapt demonstrat şi de bărbaţii prezenţi la petrecerea de vineri care, poate şi fără să-şi dea seama, au întors privirea către ea, atunci când a intrat în Palatul Ghika. De aceeaşi părere au fost şi cititoarele Eva.ro care au declarat-o ca fiind "Cea mai atrăgătoare vedetă TV feminină".

7. Antonia Ionescu, o actriţă retrasă

Vedeta care interpretează rolul Manuelei în serialul "Narcisa sălbatică" a fost prezentă la eveniment alături de colegii ei din telenovelă: Alina Pucaş, Andrei Aradits, Gabriel Duţu, Vladimir Drăghia.

8. Anda Adam, venită direct din Spania

Artista, însoţită de echipa ei de dansatori, a făcut un show de excepţie în cadrul evenimentului. Pe lângă faptul că i-a încântat pe invitaţi, artista a primit şi premiul de "Cea mai îndrăgită artistă".

9. Andreea Perju, blonda lui Bendeac

Actriţa a fost o prezenţă la evenimentul Eva.ro, ea purtând o ţinută Rhea Costa, a cărei imagine este.

10. Cori Grămescu, Lady in Red

Antrenorul de fitness, Cori Grămescu, a fost recompensată vineri cu premiul pentur "Cel mai îndrăgit instructor de fitness".

11. Laura Cosoi, o ţinută Little Black Dress

Vedeta Pro TV, Laura Cosoi, a venit singură la eveniment, ea ridicând atât "Premiul de excelenţă pentru graţie şi eleganţă", care i-a fost acordat, cât şi premiul pentru "Cel mai îndrăgit artist" pentru Smiley. Îmbrăcată într-o rochiţă neagră H&M, Laura ne-a mărturisit că piesa vestimentară pe care a ales-o a fost confecţionată dintr-un material reciclabil.

12. Giulia Nahmany, o rochie cu semnificaţie

Designerul de bijuterii a venit la eveniment însoţită de mama ei. Rochia pe care a purtat-o blonda a fost aleasă special pentru acest eveniment, pentru că asemenea Evei, piesa vestimentară are 10 ani şi a fost purtată iniţial de mama ei.

13. Cătălin Botezatu înconjurat de fetele de la Next Top Model

Elegant, aşa cum ne-a obişnuit, Cătălin Botezatu a intrat în Palatul Ghika însoţit de o parte dintre fetele de la Next Top Model, una dintre emisiunile pe care le realizează la Antena 1, în fiecare joi, de la ora 20.20. În seara de vineri, cel mai titrat designer român a primit şi un premiu din partea Eva, Premiul de excelenţă pentru întreagă carieră în Fashion.

14. Agnes Toma, colecţie dedicată Evei

Designerul a făcut un spectacol de zile mari, aducând în faţa publicului nu mai puţin de 30 de modele din colecţia "RED PASSION". O colecţie couture, sofisticată şi ultra elegantă, realizată într-un stil neoclasic, reinterpretat prin prisma valorilor consacrate ale brandului: forme epurate, detalii fine, proporţii echilibrate şi feminine, toate purtand amprenta unui LUX ASUMAT!