FOTO. 6 vedete din România în vacanţă. Unde se distrează la început de an?

6 Ianuarie 2015
După ce de sărbători au muncit şi au reuşit să câştige câteva mii de euro, majoritatea vedetelor din ţara noastră au ales locaţii exotice pentru a se relaxa la început de an.

Andreea Bălan a plecat în Egipt

De Revelion, Andreea Bălan a avut mai multe concerte, iar pe 1 ianuarie artista a plecat în Egipt. Potrivit presei tabloide, cântăreaţa se află în vacanţă alături de iubitul ei american.

Andreea Bănică a mers la delfinariul din Miami

Imediat după revelion a plecat din ţară şi Andreea Bănică, artistă ce a preferat să se distreze la Miami. Ea este însoţită de soţul ei şi a vizitat, până acum, un delfinariu şi s-a plimbat prin junglă.

Dana Rogoz, relaxare în Insulele Azore

Fosta vedetă de televiziune se relaxează, alături de familia ei, în Insulele Azore, situate în mijlocul Oceanului Atlantic. Ea a postat mai multe poze din vacanţă pe blogul personal, dar şi pe pagina de Facebook.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, distracţie în Las Vegas

Deşi sunt divorţaţi, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu petrec în continuare foarte mult timp împreună. Începutul de an i-a găsit pe cei doi în Las Vegas, de unde au postat mai multe fotografii şi filmuleţe pe internet.

Delia Matache se relaxează în Asia

După ce a câştigat de Revelion aproximativ 25.000 de euro, după cum anunţă cei de la Libertatea, Delia Matache şi soţul ei au plecat în Asia, unde vor sta timp de două săptămâni.