Fiica adoptivă a lui Eminem se căsătorește. Alaina Scott este nepoata lui Kim, fosta soție a rapperului

Fiica adoptivă a lui Eminem și-a confirmat logodna cu iubitul său, Matt Moeller, cu care are o relație de peste șapte ani.
Într-o postare pe pagina sa Instagram, Alaina Marie Scott a publicat o imagine în care Matt stă așezat într-un genunchi pentru a o cere în căsătorie pe teresa unei clădiri din Detroit.

Tânăra în vârstă de 28 de ani le-a arătat fanilor săi și inelul de logodnă din aur cu diamant.


„Acest moment. Această viață... Da de o mie de ori! Te iubesc”, a scris ea în postarea de pe Instagram.

Alaina a fost crescută de Eminem și de fosta sa soție, Kim Scott.
Ea este fiica biologică a surorii gemene a lui Kim, dar a fost adoptată de rapper în anul 2002 după ce mama ei, Dawn, a devenit dependentă de droguri.

După ce au fugit de acasă în adolescență, surorile Dawn și Kim s-au mutat cu Eminem și mama acestuia, pe când el avea 15 ani. La scurt timp, Kim și Eminem au început o relație presărată cu numeroase despărțiri și împăcări.


Ei s-au căsătorit prima dată în 1999 și au divorțat în 2001.
S-au recăsătorit în 2006, însă căsnicia a durat numai patru luni.

Dawn, mama Alainei, a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 40 de ani, în urma unei supradoze de heroină. Ea a trăit pe străzi timp de doi ani.

Cu patru luni înainte de a înceta din viața, ea a dezvăluit că se luptă cu dependența de droguri și i-a acuzat pe Eminem și Kim că nu o ajută.

„Am un cumnat milionar și o soră foarte bogată.
Într-o noapte am sunat-o pe sora mea și i-am spus că nu am unde să mă duc. Mi-a răspus 'Nu e problema mea. Nu mă mai deranja'”, a declarat Dawn Scott pentru Radar, potrivit Daily Mail.

Fiica sa a rămas în grija surorii sale și a lui Eminem, care a adoptat-o în anul 2002.

Eminem, pe numele său real Marshall Mathers III, a vorbit despre relața lui cu Alaina în 2004, la doi ani după ce a adoptat-o.

„Nepoata mea face parte din viața încă de când s-a născut.
Eu și Kim am crescut-o, a locuint împreună cu noi oriunde am fi fost”, a declarat el.

Rapperul american are și o fiică biologică, Hailie Jade, în vârstă de 25 de ani, cu fosta sa soție. Hailie, la rândul său, are o relație apropiată cu sora sa adoptată.

Foto: Hepta; instagram.com/alainamariescott
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Decembrie 2021