Fabrica de piţipoance: Top 6 tâmpenii făcute de vedete

Lumea mondenă a României este umplută până la refuz de domniţe care, deşi nu au făcut mai nimic ca să ajungă aici, se află în permanenţă pe prima pagină a ziarelor. Aflăm de aici că s-au mai combinat cu cine ştie ce bogătaş care le sponsorizează şi le plăteşte leasing-ul sau ratele la casă, dacă nu cumva le-a achiziţionat cu banii jos, aflăm de pe unde şi-au mai luat ultimul model de Vuitton şi dacă nu cumva este fals, dar aflăm şi ce gafe monumentale au mai făcute, prostioare care, cu siguranţă, le vor plasa în istoria showbizz-ului autohton.

Despre aceste, aşa zise bile negre, vom discuta astăzi, alegându-le, bineîneţeles, pe cele mai... grele din lista interminabilă pe care divele de astăzi ne-o pun la dispoziţie.

1. Monica Columbeanu a câştigat copilul şi apoi a fugit

După o luptă pe viaţă şi pe moarte cu fostul ei soţ, după declaraţii scandaloase de ambele părţi, după o intrare cu executorul judecătoresc la reşedinţa de la Izvorani şi după o ieşire triumfătoare din curtea vilei cu fetiţa în braţe, Monica Columbeanu face o gafă de zile mari - pleacă în America şi-şi lasă copilul în grija unei prietene.

2. Simona Sensual, sex la umbra copacilor

La categoria "dacă nu ai ce să faci îţi cauţi", Simona Sensual poate fi desemnată marea câştigătoare. Blondina a fost surprinsă de paparazzi în plin act artistico-sexual cu veşnicul ei fost, actual şi viitor iubit, Maharu'. La câteva luni după ce îl implora să o primească înapoi şi la câteva zile după ce declara că relaţia ei cu Maharu' a luat sfârşit şi că a rămas însărcinată în vacanţa din Dubai, Simona apare în ziare în mijlocul unei partide de sex sălbatic, de această dată, la umbra arborilor bucureşteni.

3. Bianca Drăguşanu îşi "laudă" la maximum iubitul

Fosta blondă a lui Bote şi fosta roşcată a lui Cristea stă foarte bine la capitolul papagal. Atât de bine încât, uneori, obişnuieşte să-l lase să vorbească fără să gândească. Ceea ce spun a fost dovedit acum câteva săptămâni când Drăguşanu a fost înregistrată în timp ce-l "lăuda" pe iubitul ei de atunci, Adrian Cristea. Cuvintele folosite: "beţiv", "prost", "fraier", "lache", "maimuţoi", "disperat". Dacă stăm să ne gândim, însă, gafa supremă a fost făcută de fotbalist care s-a împăcat cu ea la puţin timp după ce a auzit care este părerea iubitei lui despre el.

4. Daniela Crudu şi limba română

Fosta asistentă a matinalilor de la Antena 1 ne-a obişnuit cu micile ei gafe, unele regizate, altele cât se poate de originale. Că i-am văzut lenjeria intimă în nenumărate ori nu mai este o noutate, că spune deseori prostioare nevinovate, iarăşi nu mai este o noutate, dar să consideri cuvântul "sexagenară" drept o expresie porno, cred că e prea mult. Şi nu, de data aceasta, replica nu a fost dată de regizor.

5. Dj Harra, sarcina lui Vârciu

Fantastică şi extrem de originală a fost dj-iţa care mixează în sânii goi atunci când a zis că este însărcinată cu Liviu Vârciu. Este greu să le enumeri pe cele care au făcut-o înainte, însă, trebuie să recunoaştem că a avut şi ea puţină originalitate în această poveste. Iniţial a zis că este însărcinată pe bune, apoi a zis că este însărcinată... extrauterin, iar apoi au apărut dovezile că minte.

6. Natalia Mateuţ nu este cuminte deloc

 Natalia, fiica lui Dorin Mateuţ, o glorie a fotbalului românesc, a făcut-o lată acum câteva luni când a ajuns în arestul poliţiei olandeze. Pentru că nu a ascultat sfaturile părinţilor conform cărora ar trebuie să-şi aleagă cu grijă prietenii, Natalia a fost suspectată, alături de iubitul ei şi de încă doi prieteni că au făcut cumpărături de 80.000 de euro cu un card fals. Au fost prinşi fix la ieşirea din magazin şi arestaţi pe loc. Din fericire, Natalia a fost eliberată la câteva ore de la incident, însă cei trei prieteni ai ei continuă să fie anchetaţi.