Drama unei vedete. Andreea Marin şi povara purtată în suflet vreme de trei decenii

Decesul tatălui ei din cauza problemelor cardiace a reamintit publicului o tragedie veche ce a marcat existenţa starului TV. A asistat la moartea mamei ei într-un accident de circulaţie produs de tată

Andreea Marin, 41 de ani, şi-a pierdut tatăl la sfârşitul săptămânii trecute. Dan Marin a decedat la vârsta de 70 de ani din cauza unor afecţiuni cardiace. Duminică ar fi fost ziua lui de naştere.
"Era bolnav de inimă, avea patru stenturi și suferea de diabet, fiind dependent de insulină. Stătea acasă în fața televizorului și se uita la știri. De la o vreme, soția și-a dat seama că nu se mai ridică din fotoliu.

Atunci a constatat că decedase", a povestit pentru RTV Dan Ioan Cărpuşor, primarul oraşului Roman, în care locuia tatăl vedetei cu cea de a treia soţie.  
Pe lângă tristeţea provocată de veste, odată cu decesul tatălui său a fost reluată şi tragedia din copilăria starului TV. Mama Andreei Marin a murit într-un accident de circulaţie provocat de Dan Marin. Vedeta şi-a apărat întotdeauna părintele supravieţuitor, dar ancheta autorităţilor a ajuns la concluzia că responsabil pentru accidentul rutier a fost tatăl vedetei.
Mama Andreei a murit în braţele ei pe drumul către spital.

7 Martie 2016