Drama Oanei Zăvoranu. Cum a ajuns să fie dependentă de medicamente

Oana Zăvoranu trece, de câteva luni, prin momente foarte grele, având probleme de sănătate. Vedeta a ajuns la spital de mai multe ori, tabloidele afirmând că Oana a încercat să se sinucidă.

La aproximativ o săptămână după ce a ajuns ultima oară la spital, Oana Zăvoranu a fost prezentă în studioul emisiunii „Un show păcătos“, acolo unde a vorbit cu Dan Capatos despre drama prin care trece. Vedeta a mărturisit că nu a încercat să se sinucidă, ci că suferă de migrenă cronică, iar din această cauză a leşinat şi şi-a pierdut cunoştinţa timp de trei ore. Mai mult, ea a afirmat că este dependentă de pastile.

Citiţi şi:

De ce nu şi-a revenit Oana Zăvoranu după divorţul de Pepe? Psihologul explică

INTERVIU EXCLUSIV Cove: „Nu eu am făcut-o vedetă pe Oana Zăvoranu!“

„M-am obişnuit cu durerile de cap. Săptămâna trecută am luat un cocktail din trei pastile: distonocalm, aspirină, codamină. Îl iau în mod frecvent pentru că are efect. Nu pot să stau fără cocktailul acesta. Nu-mi trec durerile de cap dacă nu iau pastilele astea. Am leşinat după ce am luat. M-am trezit plină de branule şi cu un furtun în nas. Nu am încercat să mă sinucid. Am plecat din spital pe semnătură. Mi se întâmplă des să-mi cadă capul într-o parte. Nu pot trăi fără medicamente din cauza migrenei cronice de care sufăr. Am moştenit migrena de la bunica mea. Mă apucă migrenele din senin, nu există remediu. Nu sunt îngrijorată de starea mea de sănătate“, a spus Oana Zăvoranu.

Fosta vedetă de televiziune a recunoscut însă că în luna decembrie a încercat să se sinucidă, dar a ţinut să precizeze că nu este în depresie, dar că are nevoie de ajutor medical. „Recunosc că în decembrie am fost vinovată, atunci am vrut să mă sinucid. Acum plătesc nesăbuiţa din decembrie. Am nevoie de ajutor medical. Nu sunt epileptică, dar am convulsii. Dacă leşin nu înseamnă că sunt în depresie“, a adăugat aceasta.

Şi Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zăvoranu, a vorbit în urmă cu o săptămână despre problemele vedetei, declarând la vremea respectivă că stilul ei de viaţă este de vină pentru aceste probleme de sănătate. „Medicii mi-au spus că ea trebuie să-şi schimbe total mediul de viaţă, să plece într-o vacanţă, să nu se mai consume. Ea a rămas cu sechele din decembrie“, a spus Răzvan.

În ciuda acestor declaraţii ale Oanei Zăvoranu şi ale iubitului ei, vedeta ar putea fi dependentă de pastile şi din cauza unei depresii pe care acum ea o neagă. Cu toate acestea, în urmă cu mai puţin de o săptămână, Antena 1 anunţa în exclusivitate că Oana a recunoscut că este în depresie. „Am o depresie pe care o duc pe picioare, sunt conştientă, am momentele mele de fericire, dar nimeni nu ştie“, spunea Oana Zăvoranu.

Citiţi şi:

Nebunia Oanei Zăvoranu. De ce vrea să fie mereu în centrul atenţiei?

Oana Zăvoranu, ultimele aventuri. De ce nu-şi revine?


Vedeta ar putea fi în depresie din cauza faptului că i s-a făcut dor de foştii bărbaţi importanţi din viaţa ei, Pepe şi tatăl ei. Ziarul Click! anunţa că apropiaţii Oanei susţin că aceasta este extrem de supărată că fostului ei soţ îi merge mult mai bine de la divorţ, în vreme ce ea nu a reuşit să facă mai nimic, iar vedeta a anunţat miercuri seară că a decis să-şi schimbe numele. „Mă voi numi de acum Oana Bănicioiu, după tatăl meu natural, care nu se mai află printre noi. Din decembrie mă tot gândesc la acest lucru. Cred că acolo, sus, este fericit. Mama mi-a spus că l-a iubit cu adevărat numai pe tatăl meu“, a spus Oana Zăvoranu.

19 Aprilie 2013